Foto:

BLR- Bimon wint Gouden Parel Lopikerwaard 2019

  •   keer gelezen

Montfoort / Regio - Ten overstaan van ruim 130 ondernemers uit de regio Lopikerwaard zijn Jan-Paul en Wim Birkhoff van BLR-Bimon dinsdag 10 december onderscheiden met de Gouden Parel Lopikerwaard 2019.


Daarmee zijn zij de dertiende winnaar sinds de verkiezing in 2007 in het leven werd geroepen door zakenmagazine en ondernemersplatform OnderNamen Lopikerwaard. De bekendmaking van de Gouden Parel vond plaats bij Kiremko in Montfoort. Fred Boere en Arno Rodenburg van Gpi Tanks & Process Equipment en George Terberg van Royal Terberg Group werden respectievelijk tweede en derde.

BLR-Bimon is een installatiebedrijf uit Montfoort gespecialiseerd in klimaatbeheersing. Het familiebedrijf viert dit jaar tevens haar vijftigjarig bestaan.

De heren kregen de Gouden Parel uitgereikt van Rogier van Baaren, de Gouden Parel-winnaar van vorig jaar.

‘De winst van de Gouden Parel komt totaal onverwachts voor ons. Naast twee grote bedrijven met noemenswaardige jubilea zijn we ontzettend trots dat wij deze award mogen ontvangen.’

OnderNamen Lopikerwaard organiseert elk jaar de verkiezing omtrent de Gouden Parel Lopikerwaard. Ondernemers die in het afgelopen jaar uitblinken in hun ondernemerschap en zich op positieve wijze weten te onderscheiden, komen in aanmerking voor een nominatie. Dit jaar vindt de verkiezing plaats in het thema ‘Wie is de Parel?’, gebaseerd op de tv-serie ‘Wie is de Mol?’. Helemaal in stijl van het programma is weken toegeleefd naar de spannende ontknoping.

De ondernemers zijn tijdens de winterbijeenkomst van OnderNamen te gast geweest bij Kiremko, een bedrijf gespecialiseerd in voedselverwerkingsapparatuur. Rabobank Utrechtse Waarden is de hoofdsponsor van de Gouden Parel-verkiezing in Lopikerwaard. Notaris Arjan Kuiper van Notariskantoor Oudewater heeft toezicht gehouden op het verloop van de verkiezing.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten