Montfoort SV’19 sluit jaar af met nederlaag

  •   keer gelezen

Montfoort - Montfoort SV’19 heeft zaterdag de laatste wedstrijd van 2019 gespeeld. De ploeg ging op bezoek bij Almkerk dat een paar plaatsen lager op de ranglijst stond.


De kenners waren het er dan ook over eens dat er bij Almkerk gewonnen kon en moest worden. Dat pakte anders uit. De Montfoorters keerden met een welverdiende 2-1 nederlaag naar huis terug. Diverse spelers bleven onder hun niveau steken.
De mannen van Bart Schreuder begonnen niettemin sterk en speelden in de eerste 25 minuten goed voetbal. In de 15de minuut was daar dan ook de op dat moment verdiende 0-1 toen Denny van Loen de bal snoeihard tegen de touwen kopte. De meegekomen supporters hoopten op een ruime overwinning, maar kwamen van een koude kermis thuis. Het Montfoortse spel werd minder en minder en de benodigde agressie vloeide weg. Almkerk kreeg de overhand. Door slap Montfoorts verdedigen werd het in de 35ste minuut 1-1. Na de rust ging Almkerk door tot het gaatje en in de 70ste minuut viel daar dan ook de verdiende 2-1 en moest Montfoort SV’19 nog knokken voor een punt.
Montfoort SV’19 zakt door deze verliespartij naar de 7e plaats en zal na de winterstop sterk terug proberen te komen om de subtop aan te vallen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten