Rampjaar voor Benschop eindigt met nederlaag

Algemeen 84 keer gelezen

Benschop - VV Benschop is bli, dat het jaar 2019 voorbij is. Slechter kan haast niet, Uit de 26 wedstrijden, die ze voor de competitie gespeeld hebben werd slechts 17 punten gehaald.

Vele blessures maakte het Benschop onmogelijk om aan een stabiel team te bouwen. Ook tegen Maarssen moest Emanuel Sluis achterin weer zijn opstelling op twee plaatsen veranderen doordat Jeroen Lamboo en Bryan de Boer tijdens de training blessures hadden opgelopen. Ondanks de grote personele problemen hield Benschop goed stand, maar twee fouten werden door koploper Maarssen genadeloos afgestraft.

Beide ploegen hadden na een minuut al op 1-1 kunnen staan. Allereerst was het David Verweij, die in de eerste aanval de kans kreeg om doeltreffend uit te halen en de rebound leverde een vrije doortocht op voor Suister en Ballo, maar Mitchell van Oort wist op miraculeuze wijze het doelpunt te voorkomen. Er volgde in de eerste helft nog twee wapenfeiten van beide teams. Ballo schoot namens Maarssen een kansje hoog over en David Verweij raakte in een doelpoging de buitenkant van de paal. Voor de rest was het keihard werken om de bal te veroveren, maar de voortzetting was bij beide ploegen zeer matig. De 0-0 ruststand was het gevolg.

Na de rust leek het op dezelfde voet verder te gaan, maar een communicatie fout achterin bij Benschop gaf in de 48e minuut Lucien Dors een niet te missen kans en zette Maarssen op een 0-1 voorsprong. Benschop probeerde wel wat terug te doen, maar kansen kwamen er nauwelijks. Ook Maarssen bakte er weinig van, maar had het geluk van een koploper. Stormachtige wind en regen maakte het er niet gezelliger op in Benschop en toen Mitchell van Oort in de 75 min ernstig in de fout ging kon Dion Gerritse de bal zo in het verlaten doel lopen. 0-2. Na een korte pauze van de goed leidende Andre Pijlman als gevolg van onweersflitsen probeerde Benschop nog wat te veranderen, maar ook de debuterende Dennis Leen, spits bij de onder 19 kon niets veranderen aan de einduitslag. Het betekende wel, dat Benschop als rode lantaarndrager de feestdagen in gaat. Hopelijk zal het trainingskamp in Valencia de spelers goed doen en kan de door de talrijke blessures opgelopen conditionele achterstand de komende weken weer op pijl gebracht worden. Hopelijk is het jaar 2020 Benschop beter gezind, want slechter als 2019 kan haast niet.

Tot slot wens ik iedereen, die Benschop een warm hart toedraagt hele fijne feestdagen en een super gezond en sportief 2020 toe.

Opstelling Benschop: Mitchell van Oort, Remco van Wijngaarden, Niels Beeres, Mike Vergouw, Martijn de With, Stef Elings, Aschraf Merroun ( 74e Kwame Ballo) ,Mats Bakker, ( 75e min Dennis Leen),Olaf de Koning, (65e min Mitchel Frericks), David Verweij en Patrick Maton.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10