FC Oudewater strandt op Be Fair

Algemeen 86 keer gelezen

Oudewater - Gegeseld door wind en regen knokte de Oudewaterse ploeg tegen Be Fair een uur lang voor een goed resultaat. Om na een wedstrijd met veel strijd en weinig fraai voetbal niets anders dan een 4-2 nederlaag op het scorebord te zien staan.

Het eerste half uur was duidelijk voor de Waddinxveners die binnen een stief kwartiertje met 2-0 voorstonden, hetgeen voor een groot deel te wijten was aan grote fouten in de Oudewaterse verdediging. Balverlies was in die beginfase een beetje het credo van Oudewater.
Toen het eerste half uur er zo ongeveer opzat greep trainer Akkermans in en bracht een andere verdediger in het veld in de hoop het tij te keren. Het leek ook daadwerkelijk te werken want binnen vijf minuten tekende Laurens de Vor voor de eerste Oudewaterse treffer. Bij een vrije trap, genomen door Simon la Lau, ging de Waddinxveense doelman Rick van Hattum behoorlijk in de fout en De Vor was er als de kippen bij om de 2-1 tegen de touwen te werken.|
Vele pogingen tot het scoren van de gelijkmaker strandden in een te vroeg stadium. Zo werd een schot van Ivo Anbergen geblokt door een Be Fair-been en mikte Wouter van Sprundel te hoog en te ver naast het doel. Be Fair was tot dan toe slechts sporadisch op de Oudewaterse helft van het veld te vinden, maar als dat gebeurde was het ook gelijk gevaarlijk. Het door iedereen verwachtte doelpunt viel dus wel, maar aan de overzijde van het veld: 3-1. In de voorlaatste minuut tekende FCO-invaller Tim Goes voor de 3-2 . De 4-2 in de 90ste minuut daarna was slechts bedoeld om de Oudewaterse pech er nog eens extra in te wrijven.

Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10
Overval op woning in Lopik blijkt poging tot oplichting update 25 mrt, 16:46