De winnaars in de verschillende categorieën van het jubileumtoernooi voor senioren. (Foto: Leon Lejeune)
De winnaars in de verschillende categorieën van het jubileumtoernooi voor senioren. (Foto: Leon Lejeune) (Foto: Leon Lejeune)

Jubileumtoernooien bij 40-jarig Luck Raeck

  •   keer gelezen

Montfoort - Bij het 40-jarige Luck Raeck zijn vorige week dinsdagavond de jubileumtoernooien gespeeld voor zowel de jeugdleden als de seniorleden.


De jeugd sloeg af met een Bingo Badminton-toernooi. Hierbij moesten de spelers hun bingokaart vol spelen met het opslaan van de shuttle, naar de andere kant van het net waar negen hoepels lagen met de benodigde nummers voor de kaarten. Wie bingo had mocht ze een leuke prijs uitzoeken. Er namen 21 jeugdspelers deel aan het toernooi.
Voor het seniorentoernooi daarna waren ook oud-leden uitgenodigd. De 45 deelnemers speelden vijf rondes, waarna de winnaars bekend werden gemaakt. De winnaars kregen hun prijs uit handen van wethouder Herman van Wiggen. De wethouder sloot de avond af met een speech en de uitreiking van een cheque voor de vereniging.
Er waren 1e en 2e plaats prijzen voor de volgende categorieën; dames oud-leden, dames leden, heren oud-leden en heren leden.

Dit waren de winnaars van het toernooi. Dames oud-leden: 2. Thalyta Mourik; 1. Marijke van Beem. Dames leden: 2. Anja Broekhuizen; 1. Lily Stelling. Heren oud-leden: 2. Dirk Bos; 1. Marnix Keer. Heren leden: 2. Rijk den Hartog; 1. Marco van Galen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten