Cornelis Dolderman (links) en Ben Breedveld (rechts) overhandigen de kerstpakketten aan medewerkers van Voedselbank Montfoort.
Cornelis Dolderman (links) en Ben Breedveld (rechts) overhandigen de kerstpakketten aan medewerkers van Voedselbank Montfoort.

Montfoortse ondernemers schenken voedselbank kerstpakketten

24 dec, 12:50 Algemeen

Montfoort - Drie ondernemers uit Montfoort hebben zich in de decembermaand van hun goede kant laten zien. Het drietal wilde graag wat terugdoen voor de stad die hen als ondernemer veel heeft gebracht. Daarom stelden ze geld en middelen ter beschikking om kerstpakketten te kunnen schenken aan de Voedselbank.

Het gaat om Rick Groen (Rigro Las en Montage), Cornelis Dolderman (CDM Bedrijfskleding) en Ben Breedveld (BB-Remarkable). De drie Montfoortse ondernemers wilden in de feestelijke decembermaand graag iets terugdoen. “Montfoort heeft ons als ondernemers veel gebracht. Wij zijn dan ook blij dat wij op onze beurt weer iets terug kunnen en mogen doen voor de inwoners”, klinkt het.

In totaal schonken de ondernemers 26 kerstpakketten aan Voedselbank Montfoort. Zo konden inwoners van Montfoort die het wat minder breed hebben tijdens de feestdagen toch genieten van een heerlijk kerstpakket. “De decembermaand is altijd een goede maand om je te beseffen dat we er met elkaar iets van moeten maken. De kerstdagen staan in het teken van familie, nader tot elkaar komen én omkijken naar je medemens. Het is een goed moment om te denken aan de mensen die het wat minder breed hebben en wat we voor hen kunnen betekenen. Ook mensen die wat minder te besteden hebben, verdienen een kerstpakket om zo optimaal van de feestdagen te kunnen genieten.”

De ondernemers hebben de kerstpakketten samengesteld met producten die zij bij Montfoortse winkeliers hebben ingekocht. Op hun beurt hebben de winkeliers ook een bijdrage geleverd. Zo gaven De IJsselpoort kaas en noten, Bakkerij Van Rooijen, Slagerij Gelderblom, Vers & Zo, Slijterij Van Schaik en Vlooswijk korting op hun assortiment, zodat er een heerlijk en groots kerstpakket kon worden samengesteld. De Voedselbank was zeer content met de donatie van de drie ondernemers, waardoor het liefst 26 kerstpakketten kon uitdelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Archiefonderzoek naar korenmolen De Hoop Algemeen 14 aug, 09:00
Afbeelding
Grote schuurbrand in Lopik slaat niet over naar stal, geen gewonden 112 14 aug, 02:31
Afbeelding
Antonius Ziekenhuis levert medicijnen thuis af Algemeen 13 aug, 10:00
Afbeelding
Van boer tot bord in het Groene Hart Algemeen 13 aug, 09:00
Afbeelding
Stuk glas veroorzaakt brand in bouwcontainer 112 12 aug, 17:34
Afbeelding
Hevige rookontwikkeling door buitenbrand langs N210 112 12 aug, 17:30
Afbeelding
Gemeente Lopik waarschuwt voor parkeerboetes lang de Lek Algemeen 12 aug, 14:10
Afbeelding
Dienstregeling bus 107 en tram wijzigt door Vuelta Algemeen 12 aug, 10:55