Kleintje Carnaval (Light) in St. Joseph

  •   keer gelezen

Montfoort - Zoals al vele jaren gebruikelijk in Knopengein (Montfoort) is ook dit jaar de aftrap van het Carnaval bij Carnavalsvereniging Les Boutonniers 3 weken voor het eigenlijke Carnavalsfeest met een voorproefje op het grote feest.


Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari organiseert Les Boutonniers respectievelijk Kleintje Carnaval Light en Kleintje Carnaval in de St.Joseph (Soos) te Montfoort.

Op vrijdag 31 januari tijdens Kleintje Carnaval Light is de jeugd van ca. 12 t/m 16 jaar van harte welkom in de SOOS. Op deze feestelijke avond zullen de DJ’s lekkere Carnavalsmuziek afwisselen met Après-ski muziek zodat de voetjes van de vloer kunnen tijdens deze alcoholvrije feestavond. Verder zal er een optreden zijn van Marco Kraats. Uiteraard zal Prins André le Chef de Mission ook aanwezig zijn en een aantal keer voorgaan in de Polonaise. Het zou leuk zijn als zoveel mogelijk kinderen alvast in het thema van dit jaar “55 jaar Carnaval in Knopengein” verkleed gaan. Kaarten voor deze avond kosten zowel in de voorverkoop op vrijdag 17 januari als aan de deur € 10,00. Bij binnenkomst krijgt iedereen 2 consumptiemunten zodat er ook een frisdrankje gedronken kan worden en kunnen de jassen gratis opgehangen worden. De deur zal om 20.30uur opengaan en het zal tot 0.30uur duren.

Een dag later is het tijd voor de oudere jeugd om in de SOOS te komen feesten. Voor iedereen vanaf 16 jaar is er op zaterdag 1 februari Kleintje Carnaval. Op deze avond zal Party DJ Marco het dak eraf spelen en zullen er optredens zijn van Dennis van der Stelt, Barry Badpak en Vieze Jack. Deze feestartiesten zullen iedereen het echte feestgevoel geven. Kaarten zijn te verkrijgen zowel tijdens de voorverkoop op vrijdag 17 januari als aan de deur voor € 15,00. Deze zaterdag zal de deur om 22.00uur open gaan en zal het feest tot ongeveer 3.00 uur duren. Vanwege de alcoholwet zal een ieder van 18 jaar en ouder een polsbankje krijgen, heb je geen bandje, dan geen alcohol!!!

De voorverkoop voor beide avonden is dus op vrijdag 17 januari in de St.Joseph van 19.30-20.30uur voor Kleintje Carnaval Light en van 20.30-21.30uur voor Kleintje Carnaval. Het lijkt verstandig je kaarten al in de voorverkoop te kopen want als de kaarten uitverkocht zijn zal de deur helaas gesloten blijven voor personen zonder kaart.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten