Ineke van Woudenbergh en Herman Benschop
Ineke van Woudenbergh en Herman Benschop (Foto: José de Jong)

Geslaagd Knopentoernooi Bridgeclub Montfoort

  •   keer gelezen

Montfoort - Voor de 29e keer organiseerde Bridgeclub Montfoort zaterdag 11 januari jl. het inmiddels onder bridgers bekende Knopentoernooi.


Een bridgetoernooi dat natuurlijk werd bezocht door veel Montfoortse bridgeliefhebbers, maar ook uit andere plaatsen in Nederland kwamen in totaal negentig paren mee doen aan dit gezellige toernooi. Zo bleken er deelnemers uit o.a. Oudewater, Nieuwegein, IJsselstein, Dordrecht, Eindhoven en Voorburg de weg naar Montfoort gevonden te hebben.

Hoofddoel van dit toernooi is natuurlijk het spelen zelf, maar de strijd naar de hoogste notering blijft altijd aanwezig. De wedstrijdleiding was, evenals voorgaande jaren, weer in handen van Marieke Lejeune.

Het toernooi bestaat uit twee delen, een ochtendzitting waarin men zich kan kwalificeren en de middagzitting waarbij er per niveau gespeeld kan worden om de prijzen die beschikbaar gesteld werden door de bridgevereniging. Tussen de zittingen door konden de deelnemers genieten van een uitstekend verzorgde lunch.

Uiteindelijk bleek het paar Rien Los en Piet Los met overmacht (62,70%) het sterkste van het toernooi, gevolgd door Brenda Crouse en Rob Mulder (58,73%) en Arne Evers en Marian Weber (55,56%). De combinatie Ineke van Woudenbergh en Herman Benschop leverde de allerbeste Montfoortse prestatie op dit toernooi. Zij kunnen gaan genieten van een diner bij het Oude Stadhuis.

De bridgeclub kan weer terug kijken op een geslaagde dag!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten