De organisatie van LUNO’s galadiner
De organisatie van LUNO’s galadiner (Foto: Vera Keereweer)

Luno viert jubileum met galadiner

  •   keer gelezen

Linschoten - Korfbalvereniging LUNO sloot vrijdag 10 januari het jubileumjaar af met een spetterend galadiner. Leden, oud-leden en vrienden van de Linschotense club vierden met elkaar het 60-jarig bestaan.


Dankzij de dresscode ‘gala with a touch of red or silver’ zag iedereen er feestelijk uit in (lange) glitterjurken, smokings en rode vlinderdasjes.

De organisatie bracht ook Dorpshuis De Vaart in rode en zilveren tinten, zorgde voor een rode loper en ballonnenboog bij de ingang en een glimmende fotohoek waar een fotograaf teams, families en vriendengroepen met elkaar op de foto zette.

Een gezellige mix van 150 spelers, vrijwilligers, oud-leden en ouders genoot na een welkomstdrankje van een gevarieerd warm buffet en toetjesbuffet. Natuurlijk werden er veel herinneringen opgehaald. Bovendien zijn Maaike van Valkenburg en vertrekkend voorzitter Bing Vahl in het zonnetje gezet. Daarna zorgde een DJ voor muziek.

LUNO vierde afgelopen jaar haar 60-jarig bestaan met een aantal festiviteiten. Doel was om zowel de korfbaljeugd, spelers als trouwe aanhang en oud-leden iets leuks te bieden en met elkaar in contact te brengen. Na het 8-to-Eat toernooi, jeugdkamp en pubquiz vormde het galadiner de feestelijke afsluiting van het jubileumjaar.

De volgende dag stonden voor de selectie twee belangrijke wedstrijden op het programma die beide na een bloedstollend verloop eindigden in winst: 17-16 en 24-23. Zowel LUNO 1 als LUNO 2 staan daarmee in de zaalcompetitie in de top van hun poules.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten