Sofie Trijssenaar op Dios.
Sofie Trijssenaar op Dios. (Foto: )

Sportieve FNRS dressuurwedstrijd De Lange Linschoten

  •   keer gelezen

Snelrewaard - Zaterdag 25 januari werd de eerste FNRS dressuurwedstrijd gereden van 2020 op Hippisch Centrum De Lange Linschoten. Nadat iedereen geslaagd was voor zijn theorie konden de proeven van start gaan.

In F2 was de eerste plaats voor Dieke die pony Pipo keurig door de baan wist te sturen en hiervoor 222 punten van de jury kreeg. Met deze score is zij ook meteen de dagwinnaar. Elena wist met de ervaren pony Brammetje, 218 te behalen en werd zo tweede. Bo volgde op de voet met 217 punten die zij samen met Dios bij elkaar wist te rijden. De vierde plaats was voor Tessa, ook op Dios, met 211 punten.

Pipa met Boy wist de eerste plaats te bemachtigen met 220 punten in de F3. Sofie (foto) werd tweede met Dios en kreeg voor haar proef 217 punten. Leonie en Sifra behaalde beide 207 punten maar onderaan de streep was de derde plaats toch voor Sifra met Arpad. Leonie op Vrouwke werd vierde.

In de klasse F4 was het een echte nek aan nek race. Noa wist voor haar F4 proef 219 punten te krijgen van de jury. Hierdoor werden zij en Arpad eerste in de F4. Met slechts een punt verschil werd Jackie op Boy tweede met 218 punten. Ook de plaatsen 3 en 4 zaten erg dicht bij elkaar. Uiteindelijk was de derde plaats voor Lotus op de nog onervaren pony Skye. Deze combinatie behaalde een keurige score van 203 punten. Danique verscheen aan de start met Zorro en zij werden voor hun proef beloond met 202 punten.

Pernille had voor haar proef Cisco gezadeld en werd eerste in de F5 met 211 punten. Lisa werd samen met de nog onervaren pony Apple, tweede met 204 punten.

Ramona had voor haar F6 proef de ervaren Toon gekozen en deze mooie combinatie scoorde voor hun proef 220 punten. Hiermee werden zij dan ook eerste. Jytta op Cisco werd tweede met 212 punten.

In de F7 liet Kayleigh samen met Veertje, een prachtige harmonieuze proef zien die de jury ook wist te waarderen met 221 punten.

Elodie had haar handen vol in de proef aan de razendsnelle Bambi. Zij kreeg voor haar B proef 179,5 punt.

Tijdens de prijsuitreiking sprak eigenaresse Liza Janmaat lovende woorden uit over alle ruiters en bezoekers die er gezamenlijk met elkaar een gezellige dag van maken.


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten