FC Oudewater puntloos naar huis

  •   keer gelezen

Oudewater - Dat goed veldspel is niet altijd voldoende is voor de winst, bleek maar weer eens in de wedstrijd van FC Oudewater bij Aarlanderveen. Met goed veldspel, veelal op gang gebracht door Bart Griffioen had FCO een duidelijk overwicht. De punten bleven echter in Aarlanderveen, dat won met 2-0.Het eerste gevaar begon met een diepe bal van Simon laLau op Bart Griffioen. Griffioen kwam 1-op-1 met de keeper van Aarlanderveen, deze redde schitterend door de bal uit de kruising te plukken. Aarlanderveen reageerde met een snelle tegenaanval, waarbij Oudewater goed weg kwam.
In de 8e minuut had Oudewater een goede aanval over links. Bart Griffioen zette de actie op en combineerde met Ivo Anbergen. Helaas, Menno Venhof kon net niet bij de bal komen en het resultaat was slechts een corner. Aarlanderveen creëerde wel een kans, Thimo v/d Mueren was al verslagen, verdediger Van der Neut was er echter net op tijd bij om groter leed te voorkomen.
FC Oudewater was weer wakker geschut en was direct terug te zien in het veldspel. Maar toen werd een corner van rechts niet goed verwerkt. De bal belandde op de 16 meter voor de spits van Aarlanderveen. Hij schoot de bal feilloos binnen en het was1-0. Het werd nog erger voor Oudewater, ze zagen al snel ook de 2-0 op het bord verschijnen. In de tweede helft groef Aarlanderveen zich steeds dieper in. Oudewater probeerde hierop in te spelen door goed het spel te verdelen.Er kwam daar in de 70e minuut nog wel een kans voor Bart Griffioen, maar hij schoot een voorzet recht op de keeper af. Dit was dan ook het laatste hoogtepunt van FC Oudewater deze wedstrijd.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten