Montfoort SV’19 lijdt jammerlijke nederlaag

Algemeen 105 keer gelezen

Montfoort - Montfoort SV’19 mocht zaterdag de tweede competitiewedstrijd van 2020 gaan spelen. Nu stond er een tegenstander op het veld die de laatste wedstrijden de weg naar boven had gevonden na een matig begin van de competitie. Dat bleek ook nu. Bij Nivo Sparta in Zaltbommel leed Montfoort SV’19 een jammerlijke 3-0 nederlaag.

Maar tot twee maal toe meende Montfoort SV’19 recht te hebben gehad op een strafschop. Bovendien was een Zaltbommels doelpunt buitenspel en kregen de Montfoortsers zes gele kaarten tegen in een op zich sportieve wedstrijd.
Vanaf minuut 1 bleek dat Nivo Sparta over een sterk elftal beschikt. Zij namen dan ook direct het heft in handen en scoorden in de 6de minuut de 1-0. Vanaf de 20ste minuut kwam Montfoort SV’19 meer aan voetballen toe, waar een strafschop tot twee maal toe toegekend had moeten worden. In de tweede helft een sterker Nivo Sparta dat de verdiende overwinning naar zich toe kon trekken en in de 60ste - buitenspelgoal - en 85ste minuut de score uit wist te bouwen. De teleurstelling bij de Montfoorters was groot.
Komende zaterdag 8 februari staat op sportpark Hofland de thuiswedstrijd tegen het op de vijfde plaats staande SVL op het programma. Montfoort SV’19 zelf staat na de nederlaag van afgelopen zaterdag zevende.

Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 23 uur geleden
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10