Algemeen 109 keer gelezen

Montfoort - Zaterdag 8 februari kwam SVL op bezoek in Montfoort. Vooraf stond SVL 1 punt boven de Montfoortenaren
er was dan ook alles aan gelegen om de 3 punten te pakken. Dat lukte met 2-0.

Eerst stond er nog een mooie derby te wachten voor de JO19 dat Sportlust op bezoek kreeg.
Trainer Imed wist na een slechte eerste helft de jonge kerels aan het voetballen te krijgen waardoor Sportlust na een 0-1 voorsprong huiswaarts keerde met een 5-1 nederlaag. Direct na deze wedstrijd was het de beurt aan tophuisdj Hanssie van der Linden die wekelijks met zijn geweldige muziek de volgepakte tribune op weet te warmen voor een mooie middag.

De wedstrijd begon voor de Montfoortenaren niet zo heel goed en SVL kreeg enkele kansjes om de score te openen maar na een pakweg 25 minuten veranderde het spelbeeld. De blauwhemden namen steeds meer het heft in handen en konden meer naar voren voetballen. Vlak voor rust kreeg Denny van Loen na een vlotlopende aanval de kans op de 1-0. Helaas ging het hard ingeschoten schot rakelings over de deklat. Enkele ogenblikken later was het de sterk spelende Wouter Scholman die de keeper knap omspeelde en de 1-0 binnen kon schieten.
Toen in de 57ste minuut Denny van Loen alleen op het doel van SVL op kon stomen en de 2-0 onder de keeper doorschoof leek de wedstrijd gespeeld.
SVL zette nog wel even aan maar iedereen wist dat de drie punten niet meer afgestaan zouden worden. De 5de plek was weer teruggepakt en dat was natuurlijk reden voor een klein feestje. Het gezelligste feestpaleis van de regio werd op zijn kop gezet waar jong en oud weer een fantastische vooravond mochten beleven.
De sfeer werd niet verpest toen het nieuws naar buiten kwam dat de KNVB inzag dat Ajax
teveel blessures heeft om het FC Utrecht lastig te maken en de competitieronde van zondag afgelast werd.

Komende zaterdag 15 februari de uitwedstrijd bij WNC.
Bij een eventuele winstpartij lijkt het vlaggenschip zomaar dichtbij een periodetitel te komen.

Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10
Overval op woning in Lopik blijkt poging tot oplichting update 25 mrt, 16:46