De Montfoortse vestiging van modewinkel Since'04 gaat in februari de winkel verbouwen en 'sloopt de prijzen'. (Foto: PR)
De Montfoortse vestiging van modewinkel Since'04 gaat in februari de winkel verbouwen en 'sloopt de prijzen'. (Foto: PR) (Foto: )

Since’04 in Montfoort houdt grote verbouwingsuitverkoop

  •   keer gelezen

De Montfoortse vestiging van modewinkel Since’04 in de Hoogstraat gaat in februari de winkel verbouwen. De verbouwing is onderdeel van de nieuwe uitstraling van Since’04 die in het eerste kwartaal van 2020 wordt ingezet. En dat betekent grote verbouwingsuitverkoop.


Montfoort - Eigenaar Joost Middelman van Since’04 verwoordt het zo: “We gaan de prijzen slopen bij Since’04 in Montfoort met kortingen tot wel 75%!” De verbouwingsuitverkoop is maandag 27 januari gestart en duurt nog tot en met zaterdag 29 februari. Tijdens de verbouwing is de winkel gewoon open. De ingang wordt halverwege de verbouwing tijdelijk verplaatst naar de achterzijde aan Onder de Boompjes. Joost Middelman: “We hebben er echt zin in, het wordt echt mooi! Bij de andere filialen van Since’04 en De Bolero gaat de uitverkoop ook gewoon door. Maar de kortingen in de verbouwingsuitverkoop Montfoort lopen nog verder op en iedere week komen er nieuwe artikelen met verbouwingskorting bij.”
Vanaf deze week wordt ook de nieuwe collectie van Since’04 in alle winkels uitgeleverd. Begin maart is de nieuwe winkel in Montfoort klaar en komt de ingang weer gewoon aan de voorzijde van de winkel. ‘’Graag tot ziens bij Since’04!”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten