Montfoort SV’19 verliest punten bij WNC

  •   keer gelezen

Montfoort - Zaterdag 15 februari ging Montfoort SV’19 op bezoek bij WNC te Waardenburg. Op een sfeerloos en winderig complex langs de snelweg
moest er gewonnen worden om mee te blijven doen voor de periodetitel. Maar het werd een 1-1 gelijkspel. Montfoort SV’19 is uitgeschakeld voor de tweede periode.


WNC begon furieus en schoot binnen 30 seconden op de paal. Met de wind in de rug probeerden de geel zwarten met lange ballen de opening te vinden.
Dit lukte bij regelmaat net niet tot de 16de minuut toen de 1-0 in het netje lag. Echter had Denny van Loen 2 minuten later een fantastische actie in huis
en kon zo in zijn eentje de gehele verdediging zoek spelen en de bal met zeer veel gevoel achter de doelman werken. Er werd met een 1-1 stand gerust waar de Montfoortenaren tevreden mee mochten zijn.

Montfoort SV’19 mocht de tweede helft met de wind in de rug spelen, wat een voordeel zou moeten zijn, maar WNC bleef het eerste gedeelte het meest in balbezit. Dit overigens zonder vrijwel geen kansen te creëren. Op het slechte hobbelige veld en met de harde wind bleek goed voetbal onmogelijk te zijn. Er moest dus geknokt blijven worden voor elke meter. Na een minuut of 60 kregen de Montfoortenaren steeds meer de bal en kwam zij regelmatiger voor de goal van WNC te spelen. Dit leverde enkele vrije trappen op rond het strafschopgebied.
Helaas kon er uit deze momenten niet gescoord worden.
De 1-1 bleef dan ook op het bord staan wat een verdiende puntendeling was.


De volgende wedstrijd is op woensdag 26 februari voor de beker bij DWOW.
Zaterdag 7 maart wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen de nummer 2 LRC.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten