Afbeelding

Van den Pol Elektrotechniek organiseert open avond

Algemeen 220 keer gelezen

Montfoort - Mensen enthousiasmeren voor het vak van elektrotechniek en het bedrijf Van den Pol. Dat zijn de voornaamste redenen dat Van den Pol Elektrotechniek een open avond organiseert. 

Op dinsdag 10 maart kunnen geïnteresseerden tussen 19:00 en 21:00 uur een kijkje in de keuken nemen en ontvangen ze informatie over opleidings- en carrièremogelijkheden.

Van den Pol doet er alles aan om (jonge) mensen te enthousiasmeren voor het vak van elektrotechniek. Tijdens de open avond op 10 maart wil het bedrijf in contact komen met elektrotalenten en die ervan overtuigen bij Van den Pol aan de slag te gaan.

Het eerste doel van de open avond is mensen op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met Van den Pol. In welke branches is het bedrijf actief? Aan welke gave projecten werken de medewerkers? Hoe zit het bedrijf in elkaar en wat zijn de carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden als je bij Van den Pol aan de slag gaat? “Onze mensen maken iedere dag weer het verschil. Elke dag is anders en iedere dag leer je iets nieuws. Bij Van den Pol aan de slag gaan, biedt hele mooie kansen. Op de open avond vertellen we daar graag alles over”, vertelt Mirjam Koolen, Corporate Recruiter bij Van den Pol.

Kijkje in de Van den Pol bedrijfsschool

Op dinsdag 10 maart gaan ook de deuren van de Van den Pol bedrijfsschool open. Een uniek concept van Van den Pol is de Topklas; hierin kunnen elektrotalenten intern een verkorte, officiële mbo4-opleiding Elektrotechniek volgen. Deze opleiding is samengesteld in samenwerking met MBO Rijnland. Tijdens de open avond wordt dit traject uitgebreid uitgelegd: zo werk je vier dagen per week in de praktijk en heb je één dag per week les op het hoofdkantoor in Montfoort. Grote plus: vanaf de eerste dag heb je recht op salaris en je volledige opleiding wordt vergoed! “De persoonlijke begeleiding en school en werk op één en dezelfde plek hebben, wordt door onze Topklassers als zeer prettig ervaren”, aldus Koolen. “Uiteraard wordt het verdienen van salaris ook als een groot voordeel gezien.”

Interesse gewekt? Aarzel niet en bezoek de open avond van Van den Pol Elektrotechniek.

Datum: 10-03-2020
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Locatie: Aardvletterweg 14, 3417 XL Montfoort

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 21 uur geleden
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws gisteren
Afbeelding
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 17 apr, 19:12
Afbeelding
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37
Afbeelding
Donaties maken AED op scoutingclubgebouw in IJsselstein mogelijk Nieuws 17 apr, 11:17
Afbeelding
PvdA IJsselstein wil een solidariteitsfonds voor basisscholen Nieuws 17 apr, 10:13