Karen Visser uit Reeuwijk, auteur van het boek 'Vandaag begin ik echt', geldt als een autoriteit op dit gebied.
Karen Visser uit Reeuwijk, auteur van het boek 'Vandaag begin ik echt', geldt als een autoriteit op dit gebied. Foto: Anne Loos

Onlinepresentatie voor vrouwen over effectief thuiswerken

Algemeen 150 keer gelezen

Oudewater -  Verplicht thuis werken vergt nogal wat discipline en aanpassingsvermogen. Op donderdag 9 april organiseert Women in Business Oudewater (WBO) daarom een onlinepresentatie met tips en adviezen voor effectief thuiswerken voor vrouwelijke ondernemers. De presentatie wordt verzorgd door Karen Visser, auteur van het boek ‘Vandaag begin ik echt’.  


“Women in Business Oudewater wil, waar mogelijk, een positieve bijdrage leveren aan de zakelijke activiteiten van haar leden”, legt bestuurslid Jolanda Goense uit. “Veel ondernemers zullen gewend zijn om vanuit huis te werken, maar nu ook partners en kinderen thuis zijn, kan het lastiger zijn je op je werk te focussen.”

Karen Visser uit Reeuwijk helpt vanuit haar bedrijf New Broom mensen op de werkvloer bij het beter plannen en ordenen van hun werk. “Mensen zijn vaak goed in hun vak, maar niet zo goed in het organiseren daarvan. Ik vind het leuk om mij daar tegenaan te bemoeien.” Volgens Karen is het juist in deze tijd – waarin we angstig en onzeker zijn – belangrijk om je werkdag effectief en efficiënt in te delen. “Afleiding is een grote valkuil bij thuiswerken en dat geldt nu helemaal. Het kan heel verleidelijk zijn om constant de nieuwsapp op je telefoon te openen.”

Het belangrijkst volgens Karen is om je werkdag te zien als een serie sprintjes. “Maak er geen marathon van. Verwacht niet dat je ‘s ochtends begint, alleen stopt om te lunchen en om half zes je laptop weer dichtklapt. De afleiding die er nu is, is ook de realititeit.” Hoe daarmee om te gaan en hoe je – digitaal – in contact blijft met je  - potentiële - klanten, vertelt Karen tijdens de onlinepresentatie op 9 april.  

Deelnemers aan de onlinepresentatie krijgen via een link en wachtwoord toegang tot de online omgeving waar Karen de presentatie geeft. Via chat of de microfoon kun je vragen stellen aan Karen. Leden van WBO nemen gratis deel aan de presentatie. Ben je vrouwelijk ondernemer en woon of ben je actief in Oudewater dan ben je ook van harte welkom op 9 april. Een introductiebijeenkomst kost eenmalig 12,50 euro in plaats van 20 euro. Stuur een mailtje naar contact@wboudewater.nl voor meer informatie.  
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Afbeelding
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37