Alleen maar blije gezichten treffen de Linn Ontmoet-dames tijdens de veilige bezorging op afstand van de gevulde weckpotten. Links Linn-voorzitter Heidi Habben Jansen. (Foto: Janneke Severs-Hilgeman))
Alleen maar blije gezichten treffen de Linn Ontmoet-dames tijdens de veilige bezorging op afstand van de gevulde weckpotten. Links Linn-voorzitter Heidi Habben Jansen. (Foto: Janneke Severs-Hilgeman)) (Foto: Picasa)

Linn verbindt op afstand met creatieve bakactie

  •   keer gelezen

Vrijwilligers met een passie konden bij Stichting De Grootste Familie Helpt een donatie aanvragen voor kleinschalige, maatschappelijke initiatieven. Ook Linn Ontmoet klom in de pen, met succes. Voor een verbindend ‘koekjesproject’.


LINSCHOTEN - Om Linschotense vrouwen, ongeacht leeftijd, geloof of afkomst samen te brengen werd Linn Ontmoet opgericht. Met inmiddels een bestand van 225 vriendinnen tussen 17 en 80 jaar bleek het een succes. Gemiddeld kunnen vijftig dames meedoen aan de activiteiten. ‘Heel Linschoten bakt’ stond op de rol voor Bevrijdingsdag, maar moest zoals zoveel worden geannuleerd. Om een stukje eenzaamheid weg te nemen en toch op afstand te verbinden met een bakactiviteit diende Linn het verzoek in voor 250 met bakmix gevulde weckpotten.

De tien organisatoren leverden elk ruim twintig weckpotten af bij Linn-vriendinnen, tweehonderd in totaal. Het cadeau werd voor de deuren neergezet. En ook de gezellige praatjes gingen op afstand. Het verzoek aan de deelneemsters is om een leuke foto van het bakresultaat te sturen naar linnontmoet@gmail.com. De overige weckpotten worden verdeeld via een Win&Deelactie. Voor meer informatie over Linn: www.Linnontmoet.nl en Facebook Linn ontmoet.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten