‘Gewoon van hier’ steunt ook IJsselsteinse ondernemers

  •   keer gelezen

De Staatsloterij is gestart met een nieuw initiatief ‘Gewoon van hier’ om plaatselijke ondernemers te ondersteunen, ook in IJsselstein. Tegelijk is het een actie om nieuwe deelnemers aan de loterij te werven.


IJsselstein - Voor de actie ‘Gewoon van hier’ koopt Staatsloterij ‘lokale juweeltjes’ van kleinere ondernemers en bundelt deze producten in een uniek samengesteld lokaal pakket. Het pakket bevat verschillende soorten streekproducten en heeft een waarde van ruim 50 euro.
Ook nieuwe deelnemers - uit IJsselstein en omstreken - van Staatsloterij krijgen het ‘Gewoon van Hier’ pakket cadeau. IJsselsteinse ondernemers die meedoen zijn Chocolaterie Zuccotto, Kaasie Kaasie, korenmolen de Windotter, Happy Cupcake, Kaatje & Co, Fresh Corner, De Jong visspecialist en Decotrend. Via de website www.gewoonvanhier.nl/ijsselstein kunnen mensen die hun kleine lokale ondernemers willen steunen zich registreren om abonnee te worden van de Staatsloterij.
Daarnaast worden de lokale ondernemers op verschillende manieren gepromoot; via advertenties, een huis-aan-huis foldercampagne en online via onder andere sociale media.
Dit initiatief zal ook elders in het land worden uitgerold, zoals in Woerden, Wijk bij Duurstede, Bussum, Wijchen en Leersum.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten