<p>De bestuursleden van het IJsselFEstein waren in de zomervakantie nog druk bezig met de organisatie van het populaire jaarlijkse muziekevenement. (Foto: Lysette Verwegen)</p>

De bestuursleden van het IJsselFEstein waren in de zomervakantie nog druk bezig met de organisatie van het populaire jaarlijkse muziekevenement. (Foto: Lysette Verwegen)

(Foto: )

Ook het IJsselFEstein gaat dit jaar niet door

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN – Weer een feestje dat niet doorgaat: het IJsselFEstein, dat zaterdag 12 september zou plaatsvinden, gaat niet door.


De organisatie had al volop plannen voor een alternatieve coronaveilige versie met kleine podia op verschillende plaatsen in de stad, maar het bleek niet haalbaar. Corona gooit teveel roet in het eten en ook artiesten en toeleverende bedrijven hebben het te moeilijk om aan een gratis toegankelijk evenement te kunnen bijdragen. “Er zat een mooi programma in het vat”, vertellen organisatoren Lorna le Febre, Robert Landsman en Walter van Meijl. “Vooral jammer voor ons trouwe publiek, de deelnemers en sponsoren die elk jaar enthousiast zijn over de sfeer en de verrassende kwaliteit. En net zo jammer voor ons. We wachten maar af wat de toekomst ons allemaal zal gaan brengen voordat we de dertiende editie kunnen organiseren. Voor nu zal het in de stad wat stiller blijven.”


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten