De Valk viert jubileum met Heel Montfoort Beacht

  •   keer gelezen

Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van volleybalvereniging de Valk en het 5-jarig bestaan van het daarbij behorende De Valk Beach wordt er een speciaal beachvolleybaltoernooi georganiseerd: Heel Montfoort Beacht!


Montfoort - Dit beachvolleybaltoernooi voor jong en oud zal plaatsvinden onder het genot van een hapje en een drankje in de avonduren van maandag 31 augustus tot en met vrijdag 4 september, uiteraard volgens de corona-maatregelen. Iedereen kan meedoen, bijvoorbeeld in de vorm van bedrijven-, vrienden-, familie- en buurt teams. Elk team bestaat uit vier spelers, eventueel aangevuld met wisselspelers.
Teams worden ingedeeld op één van de speelavonden van maandag tot en met donderdag. Op vrijdagavond worden de finales gespeeld. Jeugdteams spelen tussen 18.00 en 19.30 uur; volwassenen tussen 19.30 en 22.00 uur. Locatie is de beachvolleybalvelden op het sportpark van Montfoort SV’19. Deelname kost 10 euro per team, inclusief bitterballen op vrijdag. Uiteraard zijn er mooie prijzen voor de winnaars.
Inschrijven moet gebeuren vóór zondag 23 augustus via een mail naar devalkbeach@volleybalverenigingdevalk.nl onder vermelding van teamnaam, niveau - jeugd, recreatief of gevorderd - en eventueel één avond waarop je echt niet kan.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten