Burgemeester Van Domburg verraste het gouden bruidspaar Dirks-Claasen. Weer een huwelijksfeest op een stralend warme dag, maar nu omringd door kinderen en kleinkinderen. (Foto: Rinus Verweij)
Burgemeester Van Domburg verraste het gouden bruidspaar Dirks-Claasen. Weer een huwelijksfeest op een stralend warme dag, maar nu omringd door kinderen en kleinkinderen. (Foto: Rinus Verweij) (Foto: )

50 jaar later weer een zonnig huwelijksfeest

  •   keer gelezen

In een zonovergoten achtertuin genoot het gouden echtpaar Dirks-Claasen met hun familie van hun huwelijksjubileum, waar ook burgemeester van Domburg onverwacht acte de présence gaf.


IJSSELSTEIN - “Wat een verrassing.” Wil Dirks (71) is nauwelijks bijgekomen van de ontvoering naar het huis van hun jongste dochter Marily, die samen met haar zussen Marlous en Mariette een verrassingsfeest organiseerde om het gouden huwelijk van hun ouders te vieren. Samen met haar man Hugo (76) geniet Wil met de hechte familie van de gezelligheid, ondanks de coronavoorzorgsmaatregelen. Precies 50 jaar geleden trouwde het stel in Utrecht. Daar leerden ze elkaar kennen in de optiekzaak van Lammerts van Buren, waar Hugo als opticien werkte en Wil op kantoor, omdat ze met haar opleiding als pedagogisch begeleidster niet aan de slag kon. In 1972 belandde het paar in IJsselstein, waar hun drie dochters geboren werden. Inmiddels hebben ze vijf kleinkinderen en genieten ze ondanks wat gezondheidsproblemen volop van hun familie en van hun pensioen. Hugo heeft tot zijn pensionering als opticien gewerkt en Wil was vele jaren actief voor IJSW/Pulse, onder meer als peuterspeelzaalleidster.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten