Afbeelding

De Nationale Sportweek in Lopik: sport en bewegen voor jong en oud

Algemeen 116 keer gelezen

lopik - Van 18 tot en met 27 september is de Nationale Sportweek. Tijdens deze week wordt er door heel Nederland extra aandacht geschonken aan sport en bewegen. Want, zoals de landelijke campagne luidt: #sportdoetietsmetje. Ook in Lopik worden door verschillende aanbieders activiteiten georganiseerd.

LopikF!t trapt de Nationale Sportweek af met een gratis gezondheidscheck. Naast deze check is op deze dag iedereen welkom om kennis te maken met de sportfaciliteiten van LopikF!t. Daarnaast biedt Lopikf!t tijdens de gehele week verschillende activiteiten aan voor de jeugd. Ook Omnisport en BEVOC hebben de hele maand september activiteiten voor de jeugd.


BSO Wielewaal nodigt op dinsdag 22 september kinderen uit om samen Drumble Dance te komen spelen. Dit is een actieve workout waarbij je gaat drummen op grote fitnessballen en dansen op muziek! Deze activiteit is speciaal voor kinderen van BSO Wielewaal en vriendjes/vriendinnetjes.


Meer informatie over data en inschrijvingen is te vinden in de agenda van Team Sportservice Lopik: www.teamsportservice.nl/lopik


Zoek je sport
Naast dit aanbod is er tijdens de Nationale Sportweek nog meer sport- en beweegaanbod in Lopik. Met behulp van de Sportzoeker kan iemand zelf op onderzoek uit. De Sportzoeker is te vinden via https://jouw.teamsportservice.nl/lopik/sportzoeker/ of via de zoekterm ‘sportzoeker Lopik’ in de zoekmachine. De Sportzoeker helpt om passend sport- en beweegaanbod in de omgeving Lopik te vinden, het hele jaar door.
De buurtsportcoaches van Team Sportservice Lopik kunnen ook helpen bij het vinden van passend sport- en beweegaanbod. Daarnaast zijn ze zelf ook actief tijdens de Nationale Sportweek. Hierover volgt snel meer informatie. Houd de website en Facebook van Team Sportservice Lopik in de gaten voor alle aankondigingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 9 uur geleden
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 19 uur geleden
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws gisteren
Afbeelding
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37
Afbeelding
Donaties maken AED op scoutingclubgebouw in IJsselstein mogelijk Nieuws 17 apr, 11:17
Afbeelding
PvdA IJsselstein wil een solidariteitsfonds voor basisscholen Nieuws 17 apr, 10:13