Montfoort SV’19 na tweede nederlaag nog altijd zonder punten

  •   keer gelezen

Montfoort - Na de nederlaag van vorige week bij Nivo Sparta was er voor Montfoort SV’19 alles aan gelegen om de thuiswedstrijd tegen Almkerk in een winstpartij om te zetten. Het werd een 1-3 nederlaag.Het belang van een beter resultaat was dan ook vanaf minuut 1 duidelijk zichtbaar in de strijd die geleverd werd. Echter moesten de Montfoortenaren al in de zesde minuut de 0-1 achterstand incasseren na een persoonlijke fout. Hierdoor kon Almkerk direct het zo geliefde spelletje spelen door in te zakken en de bus te parkeren. Montfoort SV’19 nam het heft in handen, maar in de 36ste minuut viel desondanks de 0-2. Vlak daarna kreeg Almkerk na twee maal geel een rode kaart, waardoor de hoop op een goed resultaat groeide.
Helaas werd het voetbal zoals zo vaak tegen 10 man er in de tweede helft niet beter op. De Almkerkers kwamen de middenlijn niet meer over, maar ook de Montfoortenaren wisten maar weinig kansen te creëren.
In de 77ste minuut viel tegen alle verhoudingen in ook nog de 0-3 voor Almkerk en was de wedstrijd gespeeld. Denny van Loen mocht in de 81ste minuut vanaf de strafschopstip de 1-3 nog aantekenen en de eer redden.
Zaterdag gaat Montfoort SV’19, nu hekkensluiter, op bezoek bij grote titelfavoriet Sliedrecht.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten