<p>Kees van Rooijen is benoemd tot erelid van schaakvereniging Har-mo-nie, na pakweg 45 jaar voorzitterschap. (Foto: Kees Lugthart)&nbsp;</p>

Kees van Rooijen is benoemd tot erelid van schaakvereniging Har-mo-nie, na pakweg 45 jaar voorzitterschap. (Foto: Kees Lugthart) 

(Foto: Kees Lugthart)

Kees van Rooijen erelid schaakclub Har-mon-ie

  •   keer gelezen

Montfoort/Harmelen - De Montfoorts en Harmelense schaakvereniging Har-mon-ie heeft in haar jaarvergadering Kees van Rooijen uitgeroepen tot erelid. Kees is sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw voorzitter geweest. Eerst van schaakvereniging Het Kasteel in Montfoort. Snel na de fusie met de Harmelense schaakvereniging is Kees voorzitter van Har-mon-ie geworden. Een eenvoudige rekensom leert dat het dan gaat over pakweg 45 jaar voorzitterschap. Vanwege zijn gezondheid doet Kees nu een stapje terug. Kees blijft natuurlijk wel schaken voor de vereniging met schakers uit Harmelen, Montfoort en omgeving.
Vanwege de beperkingen door de corona-richtlijnen heeft Har-mon-ie besloten om dit seizoen niet fysiek maar digitaal te gaan schaken. Op dinsdagavond is de vaste schaakavond. Ook nieuwe deelnemers aan deze online competitie zijn hartelijk welkom. Het kost niets, want er is besloten om dit seizoen geen contributie te vragen. Ben je huisschaker, of ben je wel eens clubschaker geweest en wil je weer eens meedoen, voel je welkom. De competitie is zo ingericht dat je gerust een avond kunt afzeggen. Als je belangstelling hebt, kijk dan eens op www.har-mon-ie.nl of bel met de nieuwe voorzitter Kees Lugthart, tel. 0348-443986.


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten