Bij een feestelijke lancering hoort natuurlijk taart, al zit een taartje eten op kantoor er vanwege de corona-maatregelen even niet in.
Bij een feestelijke lancering hoort natuurlijk taart, al zit een taartje eten op kantoor er vanwege de corona-maatregelen even niet in.

Indebuurt IJsselstein gaat online!

Algemeen 302 keer gelezen

IJsselstein - IJsselstein is een nieuwssite rijker: maandag 5 oktober wordt indebuurt.nl/ijsselstein gelanceerd. Op dit online platform van DPG Media, ook uitgever van Zenderstreeknieuws, vind je de leukste tips en weetjes over IJsselstein.

De redactie van indebuurt heeft al veel door IJsselstein gelopen om de stad en haar inwoners beter te leren kennen. “IJsselstein is gezellig en knus, je voelt je meteen welkom”, aldus redacteur Celeste Heikamp. “Wij richten ons niet direct op het snelle nieuws. We zijn er wel voor positieve nieuwtjes uit de stad.” Collega Danny van der Linden valt haar bij: “Denk aan nieuwe winkels of leuke restaurants die geopend worden. Maar je leest bij ons ook de beste tips om iets leuks te gaan doen. En natuurlijk verhalen over inwoners en ondernemers.”
‘’Je hoeft niet ver van huis te zijn om leuke dingen te doen of mooie plekken te ontdekken”, vindt Celeste. “Op indebuurt wijzen wij je de weg in je eigen stad.” Vaste rubrieken zijn er ook. Zo neemt indebuurt in ‘Binnenkijken bij’ wekelijks een kijkje in iemands huis in IJsselstein. En in ‘Toen in IJsselstein’ duikt indebuurt de geschiedenis in. “Ook proberen we IJsselsteinse mysteries op te lossen. Mensen kunnen ons hun eigen mysterie of nieuwstip sturen. We hopen dat ze dat massaal doen”, aldus Danny. “Daarvoor kunnen ze simpelweg ijsselstein@indebuurt.nl mailen, maar we zijn ook bereikbaar via onze facebookpagina en instagram.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport gisteren
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10
• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Afbeelding
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Afbeelding
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50