Foto:
Aangeboden door lastechniek rijnmond

Voor alle werkzaamheden een geschikt apparaat

  •   keer gelezen

Wat voor werkzaamheden je ook moet doen of wat je ook moet lassen, met een Migatronic  lasapparaat kun je zowel voor de hobby als beroepsmatig de beste en mooiste lassen maken. Want met het lasapparaat heb je een echt professioneel apparaat in huis waarmee je ook aan het milieu denkt, omdat er minder warmte gebruikt hoeft te worden en minder gas is het energieverbruik ook lager dan bij een ander lasapparaat. De groene kleur is natuurlijk ook niet voor niets, alle materialen die zijn gebruikt bij het maken van het apparaat zijn namelijk her te gebruiken. 


Waar moet je opletten bij een lasapparaat?

Bij het kopen van een Migatronic lasapparaat is het goed om eerst na te gaan op welke wijze je wilt lassen. Veel lasapparaten kunnen maar op een manier lassen, daar bedoelen we mee een type lasproces. Maar het hangt ook af van de klussen die je gaat doen, elektrode lassen wordt erg veel gebruikt en is onder zowel klussers als beroepsmatige lassers populair. Voordeel van deze techniek is ook dat deze buiten is te gebruiken, wil je kwalitatief hoogwaardige lassen maken dan is TIG lassen geschikt om te gebruiken. Wil je snel en veel lassen op bijvoorbeeld projecten dan is MIG/MAG te gebruiken.

Amperage 

Het amperage bij een Migatronic lasapparaat is ook een belangrijke functie, over het algemeen heb je per mm staal een vermogen van 40 ampère nodig. Bedenk dus goed voordat je een apparaat koopt wat je ermee moet lassen, en of je voldoende vermogen hebt. Boven de 200 ampère ga je vaak naar krachtstroom toe, op het normale elektriciteitsnetwerk is zo’n lasapparaat niet aan te sluiten. Vaak zijn deze apparaten ook geschikt voor bouwplaatsen, daar wordt ook gewerkt met krachtstroom wat je dan kunt gebruiken. Weet je nog niet wat je precies nodig hebt bij je laswerkzaamheden of wat voor apparaat, informeer dan bij lastechniek Rijnmond.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten