Montfoort SV’19 opnieuw de verliezende partij

  •   keer gelezen

Montfoort - Zaterdag 10 oktober stond er opnieuw een pittige tegenstander op het programma voor Montfoort SV’19. De ambitieuze mede- titelkandidaat Huizen kwam op bezoek. Opnieuw bleken de Montfoortenaren uiteindelijk de verliezende partij: 0-3. De ploeg is na vier wedstrijden nog altijd zonder punt.


Huizen startte sterk en bouwde een veldoverwicht op. In de eerste 10 minuten werden er geen kansen gecreëerd. Montfoort SV’19 nam meer en meer het heft in handen en wist met snelle aanvallen voor de goal van Huizen uit te komen. Helaas ontbrak het in de laatste fase van deze aanvallen aan precisie, waardoor de 1-0 maar niet op het scorebord kwam. In de 22ste minuut was daar nog wel Emrie Bakker die de achterlijn wist te halen en een afgemeten voorzet gaf op Perrier die goed inkopte maar zijn bal gered zag worden door de keeper. Timo Bakker was er als de kippen bij om de bal in de rebound binnen te tikken. Tot ieders ontsteltenis en ongeloof had de assistent scheidsrechter ergens buitenspel geconstateerd.

In de tweede helft vlak na de rust was daar een grote domper voor de Montfoortenaren. In de 50ste minuut wist Huizen uit een rebound wel rechtsgeldig te scoren en was daar de achterstand. Op dat moment zeker niet verdiend maar de 0-1 stond op het bord. Montfoort SV’19 moest hierop meer de aanval gaan zoeken waardoor de ruimtes achterin groter werden. Dit leverde voor de Huizenaren diverse grote kansen op die keeper Vianen fantastisch wist te pareren. In de 86ste en 88ste minuut was ook Vianen kansloos en werden de 0-2 en 0-3 binnengeschoten.

Komende zaterdag 17 oktober SVL - Montfoort SV’19.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten