Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

  •   keer gelezen

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week extra aandacht voor:


Museum IJsselstein zoekt:

·         Gastvrouw/heer

Als gastvrouw/-heer ontvang je samen met een collega de bezoekers van het museum. Je geeft informatie over het museum en de tentoonstellingen, bedient de kassa, scant museumkaarten en zorgt eventueel voor koffie of thee.

·         Rondleider

Het museum komt graag in contact met vrijwilligers die een groep museumbezoekers op een enthousiaste manier kunnen begeleiden naar en rondleiden op satellietlocaties.

·         Doe het zelver

Het technisch team van het museum zoekt naar een ‘doe-het-zelver’, die van aanpakken weet en die er niet voor schrikt om een wandje te plaatsen of te verwijderen, consoles te maken en te schilderen en die ook nog een stekker aan een snoer kan zetten. Dus kort gezegd: een ‘duizendpoot’.

De Goudenkoets zoekt:

·         Chauffeur

Voor één of meerdere dagdelen in de week zoeken zij nog chauffeurs (m/v) voor het besturen van de Gouden Koets, een elektrisch aangedreven voertuig.

Stichting Leergaloos zoekt:

·         55 plussers met muzikale talenten

Houdt u van zingen? Bespeelt u een instrument? En vindt u het leuk om uw passie voor muziek over te brengen op kinderen? Dan horen ze graag van u!
Vindt u het leuk om dit met iemand samen te doen uit uw muzikale netwerk, dan is dat ook een mogelijkheid.

·         55 plusser die zijn/haar passie voor de Spaanse taal wil overbrengen aan basisschool leerlingen

Vindt u het leuk om kinderen enthousiast te maken voor het leren van de Spaanse taal en heeft u wekelijks een paar uur beschikbaar? Dan komen ze graag met u in contact!
Deze activiteit op een basisschool in IJsselstein kan zowel tijdens als na schooltijd plaatsvinden.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek Lek & IJsselOvertoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten