<p>Danielle van Bebberen is vast begonnen met het versieren van haar straat. Ze hoopt dat heel veel mensen ook meedoen. (Eigen foto)</p>

Danielle van Bebberen is vast begonnen met het versieren van haar straat. Ze hoopt dat heel veel mensen ook meedoen. (Eigen foto)

(Foto: PR)

Doe met je kerststraat mee aan sfeervolle wandelroutes door Oudewater

  •   keer gelezen

Er is een leuke kerstwedstrijd georganiseerd door Oudewater Vitaal. Het platform wil inwoners meer laten bewegen, deze keer door te wandelen langs sfeervol versierde kerststraten.


Oudewater - De wedstrijd daagt straten uit om met de kerst Oudewater om te toveren in sfeervolle, gezellige straten. Alles kan en mag, zolang het maar veilig is. Meer dan tien straten hebben zich al opgegeven. Danielle van Bebberen woont op de Lange Burchwal en gaat haar straatgenoten motiveren om mee te doen. Ze woont nog maar kort in Oudewater maar wil dit leuke idee oppakken en hoopt dat anderen haar voorbeeld volgen. Van de straat die de mooiste kerststraat van Oudewater wordt, winnen alle huishoudens een vitaal kerstpakket met lokale producten. Een aantal prominente inwoners vormt de jury.
Van 21 tot en met 24 december - kerstavond - tussen 18.30 en 21.00 uur kunnen de versierde straten via verschillende wandelroutes bewonderd worden. Meer bewegen en licht in coronatijd is immers het doel. Langs de routes staan - coronaprof - checkpoints ingericht van Oudewater Vitaal, in samenwerking met bedrijven, verenigingen en instanties. Alle routes zijn vier avonden te lopen. Je straat opgeven kan nog tot vrijdag 4 december via oudewatervitaal.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten