Sterrenspeurtocht langs Linschotense straten

  •   keer gelezen

De Timotheüsschool en de kerken in Linschoten hebben een sterrenspeurtocht voor kinderen uitgezet door Linschoten. Wie wil, kan nog tot en met maandag 28 december 20.00 uur de sterren zoeken die te vinden zijn op ramen van huizen langs de weg en de bijbehorende vragen beantwoorden.


Linschoten - Op elke ster staat een meerkeuzevraag. Het is de bedoeling om de vraag op te lossen en de letter of letters die erachter staan in te vullen op het antwoordenblad. De speurtocht - met meer informatie - is te downloaden via www.hervormdlinschoten.nl, www.kruispuntlinschoten.nl en www.3eenheidparochie.nl (klik door naar Montfoort-Linschoten). Als alle antwoorden opgeschreven zijn, komt er een zin uit. De kinderen die nog niet kunnen lezen, kunnen de ster bij het goede cijfer kleuren.
Het antwoordenblad kan - bij voorkeur - gemaild worden naar kerstinlinschoten@gmail.com of anders in de brievenbus worden gedaan op de adressen Van der Valk Boumanstraat 18, den Engh 7 en De Duiker 33. Elk deelnemend kind krijgt een kleinigheid thuisbezorgd.
De sterren zijn te vinden in de straten Oostwijk, Den Engh, Schagen, Wulverhorst, J. Barneveldstraat, Laan van Rapijnen, Laan van Overvliet, de Duiker, Wetering, het Jaagpad, Dorpstraat, Strick van Linschotenstraat, G. v/d Valk Boumanstraat, Meidoornlaan, Acacialaan.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten