Gemeente IJsselstein peilt wensen voor kunst en cultuur

  •   keer gelezen

De gemeente IJsselstein gaat aan de slag met het lokale cultuurbeleid voor de jaren 2021-2025. Om te peilen wat IJsselsteiners willen wat betreft kunst en cultuur staat er tot 7 december een enquête online.


IJsselstein - Het huidige beleid voor kunst en cultuur dateert uit 2009. In de loop van de jaren is de wereld veranderd. Het gemeentelijke beleid voor kunst en cultuur is daarom toe aan vernieuwing die meer aansluit bij de huidige leefstijl en interesses van IJsselsteiners. In dit beleidsplan Kunst en Cultuur plan komt te staan wat IJsselstein de komende jaren op het gebied van kunst en cultuur wil bereiken en hoe het toegankelijk kan zijn voor iedereen. Daarnaast is de gemeente ook in gesprek met de IJsselsteinse culturele organisaties over hun ervaringen en ideeën. Op basis van de informatie die is opgehaald stelt de gemeente het lokale cultuurbeleid op . Dit beleid wordt in het voorjaar 2021 aan de gemeenteraad voorgelegd.
Dus: ‘’Bezoekt u wel eens het theater of de bibliotheek of een culturele activiteit in IJsselstein? Of neemt u zelf actief deel aan een of meer kunstvormen of activiteiten? Wij zijn benieuwd hoe u over kunst en cultuur denkt in IJsselstein. Laat het ons weten!’’
De link naar de vragenlijst is te vinden op www.ijsselstein.nl/cultuur Het invullen kost ongeveer tien minuten.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten