Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

Algemeen 159 keer gelezen

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 25-11-2020 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Snuffelhoek IJsselstein zoekt:

Kassa-/winkelmedewerk(st)er – vrijwilliger (m/v)

Gezocht voor een paar uurtjes per dag of dagdelen per week een kassa/winkel medewerk(st)er in de Snuffelhoek.

Snuffelhoek IJsselstein is een gezellige, betrokken en persoonlijke kringloop en outletwinkel. De Snuffelhoek stimuleert en realiseert hergebruik door het aanbieden van goede, betaalbare tweedehands producten. Daarnaast verkopen zij ook outlet meubelen en artikelen. Samen met een klein team vrijwilligers, herintreders en mensen met een beperking verlengen zij de levensduur van producten met een groot assortiment aan tweedehands meubels, kleding en nog vele ander artikelen.
Ook ondersteunen zij verschillende goede doelen.

Stichting Meeleefgezin zoekt:

Meeleefgezinnen voor jonge gezinnen

U vindt het belangrijk dat kinderen gezond opgroeien bij hun eigen ouders. U weet dat de zorg voor kinderen voor ouders met psychische problemen zwaar is. U wilt u inzetten voor ouders door hun kind op te vangen in uw eigen gezin (met of zonder kinderen/partner).

Slachtofferhulp Nederland zoekt:

Vrijwilliger actieve benadering

Hoe helpt u onze cliënten verder? Na een misdrijf, (verkeers)ongeval, calamiteit of ramp spelen allerlei emoties en krijgen slachtoffers en nabestaanden te maken met verschillende instanties. Binnen het team Actieve Benadering vervullen de vrijwilligers een zeer belangrijke rol omdat zij het eerste telefonische contact leggen met de slachtoffers. Wat gaat u doen? U belt mensen die net een misdrijf, calamiteit of verkeersongeval hebben meegemaakt. U biedt een luisterend oor en bekijkt welke hulp ze nodig hebben. Soms is één gesprek voldoende maar soms moeten slachtoffers doorverwezen worden naar andere diensten binnen Slachtofferhulp Nederland of naar andere instanties. U bent onderdeel van het team Actieve Benadering en u werkt intensief samen met de collega’s van de Algemene Dienst en de Juridische Dienst.

Vrijwilliger juridische dienstverlening

Wat gaat u doen? Als vrijwilliger bent u er voor slachtoffers die vandaag verder willen. U helpt slachtoffers die hun materiële of immateriële schade vergoed willen krijgen. En als het gewenst is gaat u mee naar strafzittingen om het slachtoffer te steunen en kunt u als gemachtigde optreden bij de rechtszaak.

Vrijwilliger algemene dienstverlening

Wat gaat u doen? U hebt contact met slachtoffers op één van onze locaties of bezoekt hen thuis, u luistert naar ze en geeft advies over hoe ze om kunnen gaan met de gevolgen van wat hen is overkomen. U wordt onderdeel van het team Algemene Dienstverlening waar u aan het begin wordt begeleid door een teamleider of een ervaren vrijwilliger.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:Bibliotheek Lek & IJsselOvertoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Sanne, Rachma en Rachel in de buurtkamer van Montfoort in de bibliotheek.
Montfoortse Buurtkamer helpt tegen eenzaamheid Nieuws 23 apr, 16:31
Afbeelding
Koeien wat later dan anders de wei in Nieuws 23 apr, 16:12
Afbeelding
Storing bij slagbomen IJsselbrug in Montfoort verholpen UPDATE 23 apr, 12:05
Afbeelding
Raad Montfoort stemt in met veertig flexwoningen aan de Bleek Nieuws 23 apr, 10:14
Afbeelding
Auto's op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein kunnen uitzwenkende trailer niet ontwijken 112 22 apr, 20:37
Afbeelding
Droomdag voor 9-jarige Theodoor uit IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:50
• Er kon ook volop geknutseld, getekend, gekleurd en geschilderd worden.
IJsselveld-Oost viert zijn buurtfeest Nieuws 22 apr, 16:25
• De ondertekening van de overeenkomst.
Onderwijsbegeleiding voor álle kinderen met Fit4talent in Bibliotheek IJsselstein Nieuws 22 apr, 16:20