<p>De winterse arrenslee in de vorm van een zwaan, onderdeel van de uitbundige kerstversiering in het Fulco, lokt jong en oud om zich te laten fotograferen. (Foto: Lysette Verwegen)</p>

De winterse arrenslee in de vorm van een zwaan, onderdeel van de uitbundige kerstversiering in het Fulco, lokt jong en oud om zich te laten fotograferen. (Foto: Lysette Verwegen)

(Foto: )

Fulcotheater heeft nieuwe website én is in kerstsfeer

  •   keer gelezen

Het Fulcotheater is – ondanks de coronamaatregelen – klaar voor de feestmaand. Het theatercafé en de zalen zijn sfeervol versierd, de kerstprogrammering klinkt als een klok en de website is vernieuwd.


IJSSELSTEIN - Overal hangt de kerstverlichting, staan kerstbomen en liggen kerstattributen. “Net zo gezellig als thuis”, vindt een bezoeker. Wat thuis niet mogelijk is: de arrenslee, mét deken, waar bezoekers spontaan in stappen om zich te laten fotograferen. En ook de decemberprogrammering - van kerstzang met La Familia en Joke de Kruijff en een Weens concert tot de filmpremière van De slag om de Schelde - is aanstekelijk voor het decembergevoel in dit vreemde coronajaar. Alles is te vinden op de nieuwe overzichtelijke website www.fulcotheater.nl. De website heeft een moderne, kleurrijke opfrisser gehad met gebruikersvriendelijkheid als uitgangspunt. Op de homepage is ook te zien wat er binnenkort in theater en bioscoop speelt. Er ruimte voor nieuws gecreëerd om de vele activiteiten onder de aandacht te brengen en te delen via social media. De website is sneller en veiliger, wat van belang is voor online bestellen van kaartjes; een mogelijkheid die op korte termijn weer ingevoerd wordt.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten