<p>Ziet het wenskaartje van de bezorger er zo uit, dan weet u dat u te maken heeft met de echte bezorger.</p>

Ziet het wenskaartje van de bezorger er zo uit, dan weet u dat u te maken heeft met de echte bezorger.

(Foto:)

Tijd voor de nieuwjaarskaartjes

  •   keer gelezen

In dit roerige jaar waarin we allemaal te maken hebben gehad met de huidige coronacrisis en beperkende maatregelen, bent u op de hoogte gebleven van de lokale ontwikkelingen en nieuws binnen uw gemeente. Onze bezorgers vonden het belangrijk u van deze krant te voorzien en zijn volhardend doorgegaan met bezorgen. 


Ook voor hen is 2020 een bijzonder jaar geweest en we mogen hen niet vergeten als zij later deze maand bij u aanbellen om u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen. Vanaf woensdag 16 december kunnen zij met het nieuwjaarskaartje bij u aan de deur staan.
Onze bezorgers zullen dit zo goed als mogelijk doen conform de huidige maatregelen.


Mocht u een bijdrage willen geven, dan kunt u dit wellicht alvast in een zakje doen en bij uw voordeur neerleggen. Zo houden we het contact zo kort mogelijk, voor de gezondheid van u zelf en voor onze bezorger.

Helaas nepkaartjes

Helaas hebben we ook elk jaar te maken met nepkaartjes van nep-bezorgers die proberen om een slaatje te slaan uit deze wenstraditie. Belangrijk voor u om te weten is dat het nieuwjaarskaartje dat u overhandigt krijgt er uitziet als op de foto. Dan weet u dat u te maken heeft met een echte bezorger van Zenderstreeknieuws.

Alvast bedankt voor uw bijdrage, onze bezorgers blijven zich in 2021 ook weer inzetten om de krant bij u te bezorgen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten