<p>Paul van Moorst, locatiemanager Ewoud; Martin Planken, organisator Fotowedstrijd IJsselstein; Hendrik-Jan van Oostrum, eigenaar Momenten van Leven; Jaap Schimmel, eigenaar Plus J. Schimmel; Ton Mooijenkind, zorgmanager Isselwaerde en Mari&euml;nstein (AxionContinu). Foto: Roberta Bunnik <br><br></p>

Paul van Moorst, locatiemanager Ewoud; Martin Planken, organisator Fotowedstrijd IJsselstein; Hendrik-Jan van Oostrum, eigenaar Momenten van Leven; Jaap Schimmel, eigenaar Plus J. Schimmel; Ton Mooijenkind, zorgmanager Isselwaerde en Mariënstein (AxionContinu). Foto: Roberta Bunnik

(Foto: Roberta G. Bunnik)

Verjaarskalender IJsselstein gepresenteerd

  •   keer gelezen

IJsselstein - IJsselstein is een verjaarskalender rijk met mooie foto’s van IJsselstein. Alle opbrengsten komen ten goede aan bewonersprojecten van de drie woonzorgcentra in IJsselstein: Ewoud, Isselwaerde en Mariënstein. De kalender is vanaf vrijdag verkrijgbaar.


De in de kalender afgedrukte foto’s zijn een selectie uit de inzendingen van de afgelopen jaren voor Fotowedstrijd IJsselstein, in 2003 ontstaan uit enthousiasme voor IJsselstein. Het idee voor de kalender komt bij de IJsselsteiners Hendrik-Jan van Oostrum en Martin Planken vandaan. Hendrik-Jan is eigenaar van kadowinkel ‘Momenten van Leven’ in de binnenstad. In 2017 heeft de winkel zich als hoofdsponsor verbonden aan de fotowedstrijd. Martin is organisator van de wedstrijd. “Wij wilden de foto’s en de fotografen graag een groter podium bieden en tegelijk goede doelen steunen. De foto’s krijgen nu de mogelijkheid om iets moois voor IJsselstein te betekenen.”

De kalender is vanaf vrijdag voor 9,95 euro verkrijgbaar bij, indien geopend: Boekhandel Logica, Momenten van Leven, Plus J. Schimmel Panoven, Plus J. Schimmel Zenderpark en The Read Shop. In verband met corona kunnen de kalenders ook contactloos bij u worden thuisbezorgd. Bel daarvoor met 030-2765106 of mail naar info@momentenvanleven.nl. Voor meer informatie zie www.momentenvanleven.nl en www.fotowedstrijdijsselstein.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten