<p>De klanten van Jumbo Aarnoudse gaven de Voedselbank voor 1675 euro aan houdbare producten. Jaap-Jan Aarnoudse verdubbelt dit bedrag voor de aankoop van nieuwe producten. Foto: Paul van den Dungen</p>

De klanten van Jumbo Aarnoudse gaven de Voedselbank voor 1675 euro aan houdbare producten. Jaap-Jan Aarnoudse verdubbelt dit bedrag voor de aankoop van nieuwe producten. Foto: Paul van den Dungen

(Foto: Paul van den Dungen)

Jumbo en zijn klanten gulle gevers Voedselbank

  •   keer gelezen

Jumbo Aarnoudse vroeg zijn klanten donderdag en vrijdag om een of meer houdbare producten te doneren aan de Voedselbank. Aan die oproep werd massaal gehoor gegeven.


Montfoort - Tandpasta, stroop, groente in blik of glas, pasta’s, sauzen, spliterwten het stond maandagmorgen allemaal opgestapeld in vier containers. Jaap-Jan Aarnoudse; “Ik ken mijn klantenkring best aardig, maar stond toch verbaasd over de grote hoeveelheid gedoneerde producten. Daar ben ik mijn klanten ook dank aan verschuldigd.” Angelien van Thiel van de Voedselbank was eveneens erg enthousiast. ‘’Omdat vleesproducten nog maar mondjesmaat beschikbaar zijn, ben ik erg blij dat er zoveel peulvruchten zijn gedoneerd. Binnen de Schijf van Vijf zijn dit juist goede vleesvervangers waarmee we ook in deze tijd mensen van dienst kunnen zijn.”
De totale waarde van de gedoneerde goederen bedraagt 1.675 euro. Jumbo Aarnoudse verdubbelde dit en bood de Voedselbank een cheque aan ter waarde van hetzelfde bedrag, waarmee later weer producten gekocht kunnen worden. Daarnaast zorgde Jaap-Jan dat nog diezelfde middag de vier containers met producten bij de Voedselbank werden afgeleverd.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten