Met Kerst online vieringen in ’t Kruispunt

  •   keer gelezen

De kerstvieringen in ’t Kruispunt kunnen niet worden bezocht. Er zijn alleen medewerkers aanwezig. Wel kunnen deze diensten via de livestream worden gevolgd op ‘kerkdienst gemist.nl’, ’t Kruispunt, Linschoten.


Linschoten - Op Kerstavond 24 december is er om 20.30 uur een Katholieke viering met als voorganger Bernard Höfte. Vier zangers uit Linschoten zingen kerstliederen. Ook die avond is er om 22.30 uur een kerstnachtdienst van de Protestantse Gemeente met ds. Rianne van der Nagel-Meter en muzikale medewerking van Sjaak van der Mel, orgel/piano en Gabor Locht, viool en zijn dochter Jedidjah.
Kerstmorgen 25 december is om 10.00 uur de kerstviering van de Protestantse Gemeente. Voorganger is dominee Rianne v.d. Nagel-Meter met muzikale medewerking door Tjeerd Kiers. Remy van Keulen vertelt het kerstverhaal. Lisa Landkroon-Keereweer sluit het adventsproject van de kindernevendienst af. In beide vieringen zijn er optredens van huisband Miracles en van Linfano. Ook is de première van het digitale kerstkoor.
Op zondag 27 december om 10.00 uur wordt er een Top2000 kerkdienst uitgezonden met als voorganger ds. Joost Schelling uit Woerden.
Vrijdag 1 januari is er om 10.30 uur een Oecumenische nieuwjaarsviering. Voorganger is diaken Gerard Vaneker.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten