De jonge Montfoortse ondernemer Chiel Baauw (rechts) van The New Standard met zijn partners van ontwerpbureau IDEA 2 en Draeckensteijn Media. Met in het midden: de awards. (Foto: PR)
De jonge Montfoortse ondernemer Chiel Baauw (rechts) van The New Standard met zijn partners van ontwerpbureau IDEA 2 en Draeckensteijn Media. Met in het midden: de awards. (Foto: PR)

Jonge Montfoortse ondernemer in de prijzen

Algemeen 215 keer gelezen

Montfoort - De jonge Montfoortse ondernemer Chiel Baauw is maar wat trots: de website van zijn bedrijf The New Standard heeft maar liefst drie internationale awards in de wacht heeft gesleept. 

Zijn bedrijf is een marketingbedrijf met een sterke focus op online marketing en voor zijn bedrijf wilde een dito bijzondere huisstijl en website. Hij hoefde daarvoor niet ver te zoeken. The New Standard werkt samen met professionals die aansluiten bij zijn visie. En zo zijn huisstijl en website ontwikkeld door vaste partners grafisch ontwerpbureau IDEA 2 uit Groningen met teksten van Draeckensteijn Media, bedrijven die al vaker prijzen hebben gewonnen voor hun werk. De samenwerking bleek een gouden combinatie die internationaal niet onopgemerkt is gebleven. Huisstijl en website werden bekroond met goud, zilver en brons: Goud in de 2020 Muse Creative Awards, zilver in de 2020 Creativity International Design & Advertising Awards voor de website en brons in de 2020 Creativity International Design & Advertising Awards voor de huisstijl.
De internationale jury’s beoordeelden huisstijl en website op creativiteit, uitstraling, boodschap, beeldmateriaal en tekst. “Voor mij als eigenaar van The New Standard zijn deze awards een kroon op het samenwerkingsverband met Erwin Zinger en Henk de Graaf van IDEA 2 en Jan Mol van Draeckensteijn Media. En we staan nog maar aan het begin!”, aldus Chiel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Lopikse burgemeester De Graaf gaat weer op pad om Koninklijke onderscheidingen uit te reiken Nieuws 18 apr, 13:01
Afbeelding
Lopikse raad behandelt subsidie politieke partijen (nog) niet Nieuws 18 apr, 11:33
Afbeelding
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 18 apr, 11:30
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 18 apr, 10:29
Afbeelding
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws 18 apr, 09:00
Afbeelding
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 17 apr, 19:12
Afbeelding
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37