<p>De jonge Montfoortse ondernemer Chiel Baauw (rechts) van The New Standard met zijn partners van ontwerpbureau IDEA 2 en Draeckensteijn Media. Met in het midden: de awards. (Foto: PR)</p>

De jonge Montfoortse ondernemer Chiel Baauw (rechts) van The New Standard met zijn partners van ontwerpbureau IDEA 2 en Draeckensteijn Media. Met in het midden: de awards. (Foto: PR)

(Foto: )

Jonge Montfoortse ondernemer in de prijzen

  •   keer gelezen

Montfoort - De jonge Montfoortse ondernemer Chiel Baauw is maar wat trots: de website van zijn bedrijf The New Standard heeft maar liefst drie internationale awards in de wacht heeft gesleept. 


Zijn bedrijf is een marketingbedrijf met een sterke focus op online marketing en voor zijn bedrijf wilde een dito bijzondere huisstijl en website. Hij hoefde daarvoor niet ver te zoeken. The New Standard werkt samen met professionals die aansluiten bij zijn visie. En zo zijn huisstijl en website ontwikkeld door vaste partners grafisch ontwerpbureau IDEA 2 uit Groningen met teksten van Draeckensteijn Media, bedrijven die al vaker prijzen hebben gewonnen voor hun werk. De samenwerking bleek een gouden combinatie die internationaal niet onopgemerkt is gebleven. Huisstijl en website werden bekroond met goud, zilver en brons: Goud in de 2020 Muse Creative Awards, zilver in de 2020 Creativity International Design & Advertising Awards voor de website en brons in de 2020 Creativity International Design & Advertising Awards voor de huisstijl.
De internationale jury’s beoordeelden huisstijl en website op creativiteit, uitstraling, boodschap, beeldmateriaal en tekst. “Voor mij als eigenaar van The New Standard zijn deze awards een kroon op het samenwerkingsverband met Erwin Zinger en Henk de Graaf van IDEA 2 en Jan Mol van Draeckensteijn Media. En we staan nog maar aan het begin!”, aldus Chiel.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten