<p>Jan Terberg (tweede van rechts) overhandigde namens de Terberg Foundation de kerstpakketten aan medewerkers van dagopvang De Warmtebron. (Ingezonden foto).</p>

Jan Terberg (tweede van rechts) overhandigde namens de Terberg Foundation de kerstpakketten aan medewerkers van dagopvang De Warmtebron. (Ingezonden foto).

(Foto: )

De Terberg Foundation verrast de Warmtebron

  •   keer gelezen

De coronaperikelen hebben sinds het voorjaar heel wat activiteiten en evenementen stilgelegd. Zo ook de activiteiten van De Warmtebron en het wekelijks samenzijn in sporthal De Bosrand in Benschop. De Terberg Foundation verraste daarom de deelnemers met een kerstpakket.


LOPIK - Het wegvallen van het wekelijkse uitje hakte er bij de deelnemers in. “Mensen kijken ernaar uit en het samenzijn is belangrijk om sociaal isolement te voorkomen”, aldus de organisatoren. “De kerstpakketten zijn een welkome verrassing voor onze deelnemers.” Jan Terberg, bestuurslid van de Raad van Advies van de Terberg Foundation voelt zich met zijn medebestuurders betrokken bij De Warmtebron: “Benschop is de bakermat van onze Terberg Bedrijven en dat geeft een extra verwantschap.” Het kerstpakket is samengesteld door Abrona in De Meern met lekkernijen uit eigen bakkerij, aangevuld met streekproducten. “Hiermee willen wij als Terberg Foundation de mensen een hart onder de riem steken en deze donkere dagen wat verlichten!” Het is niet de enige steun. “De Terberg Foundation steunt De Warmtebron financieel al een aantal jaren, waardoor de dagvergoeding laag kan blijven”, aldus Wim Velis, voorzitter van stichting De Warmtebron.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten