<p>Anastasia van der Lugt en Melanie Reindertsen verrasten zorgco&ouml;rdinator Marry Langerak-Versluis met de eerste dvd voor de bewoners, om na te genieten van het optreden in het Fulcotheater. (Ingezonden foto)</p>

Anastasia van der Lugt en Melanie Reindertsen verrasten zorgcoördinator Marry Langerak-Versluis met de eerste dvd voor de bewoners, om na te genieten van het optreden in het Fulcotheater. (Ingezonden foto)

(Foto: )

Dvd om na te genieten van de We want X-mass Show

  •   keer gelezen

Eind november zorgde de IJsselsteinse singersongwriter Mel@nie, met vrienden uit het tv-programma ‘We want more’, voor drie bijzondere optredens in het Fulcotheater. Verzorgingshuizen in de Lopikerwaard konden via een link meekijken. Maar er is ook een blijvende herinnering.


LOPIK/IJSSELSTEIN - Dus togen Anastasia van der Lugt, namens het Fulcotheater, en Melanie Reindertsen, namens de artiesten, naar Woonzorgvoorziening De Schutse. Met de eerste dvd van de We want X-masshow, opgenomen door het Fulcotheater voor wie er niet bij kon zijn. Mel@anie en medeartiesten vonden het belangrijk om de uitvoering breed te delen: “Om deze uitzonderlijke tijd wat leuker te maken.” De Schutse, onderdeel van Axion Continu, is een kleinschalige woon- zorgvoorziening met 38 appartementen en drie units voor dementerende bewoners. “We hebben geen grote gemeenschappelijke ruimtes en ook de tuin heeft beperkingen. Hierdoor kunnen we in coronatijd niet veel organiseren”, aldus zorgcoördinator Marry Langerak, die blij is met de dvd. Het Fulcotheater draagt via de dvd graag haar regionale betrokkenheid en gaat, met seniorenorganisatie KBO, verder denken over voorstellingen voor senioren uit de Lopikerwaard.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten