Foto: FOTOGRAFIE ASCHWINSNEL

Jethro Michel gemeentesecretaris van Oudewater

  •   keer gelezen

Oudewater - Het college van B en W van Oudewater heeft Jethro Michel per 1 januari 2021 aangesteld als gemeentesecretaris van Oudewater. De heer Michel was de afgelopen jaren al loco gemeentesecretaris en vervulde deze functie de laatste zeven maanden als waarnemer vanwege het vertrek van Wubbo Tempel.


Jethro Michel is als gemeentesecretaris ook lid van de directie van Woerden. De komende periode wordt bekeken hoe hieraan invulling wordt gegeven. Naast zijn taak als directielid, voert heer Michel ook regelmatig overleg met de gemeentesecretaris van Woerden om de kwaliteit van de samenwerking tussen Woerden en Oudewater te waarborgen.

De heer Michel is geen onbekende voor de ambtelijke organisatie. Hier is hij vanaf 2011 werkzaam. Momenteel vervult hij de rol van Ambtelijk Opdrachtgever voor grote, ruimtelijke projecten. Daarbij is hij de schakel tussen bestuur en de ambtelijke organisatie. Daarvoor heeft hij als juridisch adviseur en manager verschillende functies bekleed.

Het college van B en W van Oudewater is blij met de benoeming van Jethro Michel. Zij zien hem als een goede, inhoudelijk sterke adviseur van het college met een stevige eigen mening. ‘’Iemand die de organisatie goed kent en mensen weet te motiveren. Dit alles stelt hem in staat snel zaken te doorgronden, adequaat te handelen en de juiste wegen te bewandelen. Het college feliciteert Jethro Michel dan ook van harte met zijn aanstelling.’’

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten