<p>Met ingang van het nieuwe kalenderjaar is het Woerdense de HALL de nieuwe cateraar op beide locaties van het Minkema College. &#39;&#39;Verantwoord &eacute;n gezond.&#39;&#39; Foto: PR&nbsp;</p>

Met ingang van het nieuwe kalenderjaar is het Woerdense de HALL de nieuwe cateraar op beide locaties van het Minkema College. ''Verantwoord én gezond.'' Foto: PR 

(Foto: )

Gezonde catering op het Minkema College

  •   keer gelezen

Woerden - Met ingang van het nieuwe kalenderjaar is de HALL de nieuwe cateraar van het Minkema College in Woerden. 


Door in gesprek te gaan met leerlingen en met een klankbordgroep binnen de school wordt het aanbod vernieuwd en gaat de HALL ervoor zorgen dat de catering verantwoord én gezond blijft.
De HALL is geen onbekende in de regio. Al jaren verzorgen zij de catering in het Intechnium gebouw en ontvangen zij dagelijks meer dan 600 gasten. Eigenaar Frans van Hall: “Als Woerdense onderneming voelen wij ons sterk verbonden met de scholen in Woerden. Veel van onze medewerkers hebben zelf ooit als leerling op één van de scholen gezeten. Samen brengen we de visie op gezonde voeding verder. Van halal tot vega en van een lekkere snack voor iedereen tot een lekker broodje voor iemand met voedselintolerantie of -allergie.”
De HALL verzorgt de catering op beide locaties. Dagelijks maken normaliter ruim 2.500 leerlingen en 300 medewerkers daar gebruik van. Tijdens de lockdown zijn er uiteraard veel minder mensen in school, maar dat geeft de nieuwe cateraar gelegenheid om wegwijs te worden in de keukens en vernieuwingen voor te bereiden. Kathelijn Simonis, adviseur Facilitair van het Minkema: “We kijken uit naar de samenwerking. Er wordt ook gesproken over nieuwe bestelmethodes via bijvoorbeeld een app. Dat past helemaal bij onze school.”

leuk om te weten

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten