<p>De familie Kamminga is een van de gelukkige winnaars. Met alle prijswinnaars wordt contact opgenomen. Kijk voor alle overige prijzen op www.roemeensekinderhulp.nl. &nbsp;(Foto: SRKH)</p>

De familie Kamminga is een van de gelukkige winnaars. Met alle prijswinnaars wordt contact opgenomen. Kijk voor alle overige prijzen op www.roemeensekinderhulp.nl.  (Foto: SRKH)

(Foto: )

Ondanks de lockdown toch een succesvolle loterij

  •   keer gelezen

Door corona verliep het jubileumjaar van de Stichting Roemeense Kinderhulp anders dan gedacht, maar binnen de overheidsregels konden enkele activiteiten plaatsvinden om het nodige geld in het laatje te brengen voor de stichting.


IJSSELSTEIN - Met de hulp van veel vrijwilligers kon er toch een spectaculaire jubileumloterij met prachtige prijzen georganiseerd worden dankzij de gulle en enthousiaste bijdragen van lokale en regionale ondernemers. “Alle loten zijn verkocht en dat is een fantastische resultaat!”, aldus de organisatie. In dcember mocht de stichting zelfs een speciale pop-up store openen in het voormalig Hubo-pand, waar loten en cadeauartikelen werden verkocht. Ook was er een kunstveiling. “Velen wisten onze winkel te vinden. We zijn dankbaar voor alle ontvangen om de winkel en de loterij te realiseren en natuurlijk zijn we blij met donateurs en iedereen die loten en cadeautjes bij ons kocht.” De opbrengsten gaan naar de projecten van de stichting, waaronder het familiekindertehuis. “Juist in deze coronatijd is alle steun hard nodig.” Ook voor de Roemeense Kinderhulp wordt 2021 spannend en is het afwachten welke activiteiten doorgaan. Houd de website srkh.nl en Facebook Stichting Roemeense Kinderhulp in de gaten.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten