<p>Voor Gijs ging dankzij de wensboomactie van de Lionsclub een grote wens in vervulling: meerijden in een snelle auto en &ndash; voor de foto &ndash; natuurlijk even achter het stuur van de Porsche. (Foto: Lions)</p>

Voor Gijs ging dankzij de wensboomactie van de Lionsclub een grote wens in vervulling: meerijden in een snelle auto en – voor de foto – natuurlijk even achter het stuur van de Porsche. (Foto: Lions)

(Foto: )

Een wens vervuld: even ‘knallen’ in een Porsche

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN - In december stond de versierde wenskerstboom van Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard op de Plaats. De kerstboom stond er niet alleen voor de gezelligheid, maar ook om online wensen in te hangen. 


Een groot deel van de ruim 130 wensen is al vervuld, dankzij het door de Lions beschikbaar gestelde bedrag van tienduizend euro en hand-en-spandiensten van de mannen.
Gijs zijn wens ging zaterdag in vervulling. Zijn moeder diende de wens in. Gijs (11) is een liefhebber van snelle wagens. “Het liefst zou hij een ritje maken in een snelle sportwagen.” En daar zorgden de mannen van de Lions voor; drie blinkende Porsches stonden klaar voor een rondrit door de provincie. En dat was een welkome afleiding voor Gijs, die aan de vooravond staat van een tweede ingrijpende medische ingreep. Ook Gijs’ ouders en vriendje Julian mochten mee en beleefden een onvergetelijke dag met mooie herinneringen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten