<p>Foto ter illustratie</p>

Foto ter illustratie

(Foto: Pixabay)

Inbreker gaat bewoner Havenstraat met koevoet te lijf

  •   keer gelezen

Montfoort - Een op heterdaad betrapte inbreker is tijdens zijn inbraak in de Havenstraat een 32-jarige bewoner met een koevoet te lijf gegaan. De bewoner, die de beide inbrekers had overlopen, werd bedreigd en kreeg meerdere klappen op zijn arm. De politie stelde al een buurtonderzoek in en wil graag meer informatie.


De inbraak vond maandagmiddag 11 januari op klaarlichte dag plaats rond 14.00 uur, maar is pas later door de politie bekend gemaakt. Tijdens de inbraak hadden de twee daders voordat zij werden betrapt al wel kans gezien meerdere kamers in het pand open te breken te doorzoeken. Daarbij zijn onder meer laptops buit gemaakt. In de woning aan de Havenstraat worden meerdere kamers verhuurd. De bewoner die de inbrekers bezig zag werd onder bedreiging opgedragen zijn telefoon en geld af te geven. De man werd daarbij meerdere malen met de koevoet op zijn arm geslagen. 

Het buurtonderzoek van de politie leverde helaas te weinig informatie op. Wel zijn er signalementen bekend. Vooral de oranje-rode jas van een van de verdachten is opvallend.  

Signalementen

Verdachte 1: een Pools sprekende man tussen de 30 en 35 jaar, tussen 1.80 en 1.85 meter lang met een lichte huidskleur en een stevig postuur. Hij droeg een zwarte jas en een donkere muts.


Verdachte 2: een eveneens Pools sprekende man, tussen de 1,70 en 1,75 meter lang, met een lichte huidskleur. Hij droeg een oranje-rode jas en had een muts op.

Informatie?
Heeft u informatie? Denkt u te weten wie de verdachten zijn, of heeft u meer informatie over deze gewelddadige diefstal neemt u dan contact op met de politie via tel. 0900 8844. Of als u liever anoniem reageert via Meld Misdaad Anoniem: tel. 0800-7000.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten