‘Woningbouw Jacob Barneveldstraat voorziet in grote behoefte’

  •   keer gelezen

Onlangs is de koop-realisatieovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van woningen aan de Jacob Barneveldstraat in Linschoten. Op het nu nog braakliggende perceel naast de Nieuwe Lindescote gaat Latei projectontwikkeling 17 nieuwbouwwoningen realiseren.


Linschoten - Het plan van Latei projectontwikkeling omvat zes twee-onder-een-kap woningen en elf rijwoningen aan het water in het middendure segment. De woningen zijn bijzonder gevarieerd qua indeling, zijn deels geschikt voor senioren, en worden bijzonder duurzaam genoemd. Volgens wethouder Ivo ten Hagen levert het plan niet alleen een fraai straatbeeld op in de Jacob Barneveldstraat, maar voorziet het bovendien in een grote behoefte aan nieuwe woningen in Linschoten.
In de eerste helft van 2021 zal Latei projectontwikkeling het plan verder uitwerken, de vergunningen aanvragen, en de woningen in de verkoop brengen.
De uitgewerkte plannen van de woningen en de verkoopprijzen worden in de loop van het jaar bekend gemaakt. De bouw zal naar verwachting starten in het vierde kwartaal van 2021. De woningen worden ongeveer een jaar later opgeleverd.
Meer informatie over deze nieuwbouwontwikkeling staat op https://ritmeester-linschoten.nl/.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten