Elodie op pony Bambi. Zij reden een keurige proef in de klasse B. Ingezonden foto
Elodie op pony Bambi. Zij reden een keurige proef in de klasse B. Ingezonden foto Foto:

‘Meetmoment’ op Hippisch Centrum De Lange Linschoten

Algemeen 231 keer gelezen

Op dit moment mogen er geen wedstrijden gereden worden in de paardensport vanwege de coronamaatregelen. Wel zijn er de zogenoemde meetmomenten voor de kinderen met speciale regels zodat er toch gereden kan worden.

Snelrewaard -  Zaterdag was er zo’n meetmoment op Hippisch Centrum De Lange Linschoten. Waar het voorheen een drukte van belang was mochten de ruiters nu slechts enkel voor het rijden van hun proef aanwezig zijn op het terrein. Dit maakte de het zeker niet minder spannend en de pony’s hadden er ook weer zin in! Er werd gestreden in de klasse F1 t/m F8 en twee ruiters reden een B proef.

In de F1 werd Lune met 220 punten op Brammetje eerste. In de F2 kwam alleen Nora aan de start. Zij wistmet Boy 219 behalen. De F3 was goed vertegenwoordigd daar was het uiteindelijk Liz die samen met Apple maar liefst 222 punten van de jury kreeg voor hun proef en daarmee eerste werd. Met slechts 1 punt verschil werd Karmijn op Cisco tweede met 221 punten. Ghisele verscheen eerst met pony Saartje in de ring, maar deze had eigen ideeën over het invullen van de proef waardoor zij uiteindelijk met pony Boy aan de start kwam en keurig derde werd en 218 punten bij elkaar wist te rijden.

Sifra had voor haar F4 proef Arpad gezadeld en kreeg voor deze proef maar liefst 227 punten. Op de voet gevolgd met 226 punten werd Tessa met Cisco tweede. De derde plaats was voor Anouk en Toon met 222 punten. In de F5 was het Noa die er met de winst vandoor ging en reed een keurige proef met Arpad en kregen van de jury 227 punten. Lotus op Tinky Winky werd tweede met 222 punten en met Sky behaalde zij de derde plaats met 213 punten.

In de F6 ging de strijd tussen Jade op Apple en Pernille op Veertje. Het was uiteindelijk Pernille die eerste werd met 221 punten en Jade keurig tweede met 219 punten. In de F7 was Jytta de enigste deelnemer. Zij kreeg van de jury voor haar proef met Anton 207 punten. Guusje had ook voor Anton gekozen en reed in de F8 een nette proef en kreeg hiervoor 222 punten. In de klasse B reden Elodie op Bambi en Marissa op Jessy allebei ook een keurige proef.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10
Afbeelding
Overval op woning in Lopik blijkt poging tot oplichting update 25 mrt, 16:46
• Overhandiging van de cheque door Wob Scholtens, voorzitter van BCM aan Marjon de Jong van 't Bakkershuis
Succesvolle bridgeactie voor Bakkershuis Montfoort Nieuws 25 mrt, 16:00