Knopengeins Carnaval komt bij je thuis dit jaar

Algemeen 30 keer gelezen

Montfoort / Knopengein - Helaas komend weekend geen grote Carnavalsfeesten en ook geen Grootse optocht bij Les Boutonniers in Knopengein. Voorzitter André Brugmans: “Maar wij laten het carnavalsweekend niet onopgemerkt voorbij gaan. Wij brengen het Carnavalsgevoel bij de Knopengeiners thuis. Als de mensen dan zelf zorgen dat hun huis is versierd, zij zelf verkleed zijn en er voldoende hapjes en drankjes klaar staan, dan kan iedereen meegenieten van diverse alternatieve evenementen.”

Zo verzorgt Les Boutonniers zaterdag een Carnavals Radio-uitzending bij Radio Stad Montfoort. Zaterdagavond gaat via de stream op www.knopengein-online.nl het Prijzen Circus van start, een gevarieerde spelshow met mooie prijzen. Zondagmiddag trekken de ruim 20 inzendingen van de Miniatuur Optocht vanaf 13.00 uur via internet bij iedereen in de huiskamer voorbij.

Zaterdag verzorgt Les Boutonniers van 12.00 tot 18.00 uur een Carnavals Radio-uitzending bij Radio Stad Montfoort met heel veel oude en nieuwe Carnavalsmuziek en interviews met vrienden en vriendinnen van het Knopengeinse Carnaval. Ook is er een Carnavalsquiz. De uitzending is te beluisteren op internet via www.radiostadmontfoort.nl en via FM kanaal 106.8.


Zaterdagavond gaat van 20.00 tot 00.00 uur via de stream op www.knopengein-online.nl het Prijzen Circus los, een gevarieerde spelshow met mooie prijzen en optredens van Feest DJ Bonus, Party DJ Marco en Danzany & de Feestneger. Daarnaast zijn er beelden van officiële momenten als de Sleuteloverhandiging, de uitreiking van De Knoopschat en de bekendmaking van de winnaars van de Grote Loterij.


Zondagmiddag trekken vanaf 13.00 uur de ruim 20 inzendingen van de Miniatuur Optocht via de link op www.lesboutonniers.nl in de huiskamer voorbij. Deze Grootse Kleine Optocht van onder- en boven de rivieren wordt een waar kleurenspektakel. De jury beloont de mooiste inzendingen met een prijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10
Afbeelding
Overval op woning in Lopik blijkt poging tot oplichting update 25 mrt, 16:46
• Overhandiging van de cheque door Wob Scholtens, voorzitter van BCM aan Marjon de Jong van 't Bakkershuis
Succesvolle bridgeactie voor Bakkershuis Montfoort Nieuws 25 mrt, 16:00