Wouter Vermaat (rechts) ontvangt uit handen van Stephan en Melvienne Mulder van The Readshop de eerste IJsselsteinpuzzel: "We zijn wel klaar met voor de tv hangen." (Foto: Lysette Verwegen)
Wouter Vermaat (rechts) ontvangt uit handen van Stephan en Melvienne Mulder van The Readshop de eerste IJsselsteinpuzzel: "We zijn wel klaar met voor de tv hangen." (Foto: Lysette Verwegen)

Genoeg tv gekeken: het is tijd voor de IJsselsteinpuzzel

Algemeen 235 keer gelezen

De in december aangekondigde eerste IJsselsteinpuzzel is binnen bij The Readshop. Wouter Vermaat ontving het eerste exemplaar; als nieuwe voorzitter van ondernemersvereniging BIJ én als fanatiek puzzelaar.

IJSSELSTEIN - In de binnenstad wordt door de coronabeperkingen zakelijk heel wat afgepuzzeld door de ondernemers en de horeca: om het hoofd boven water en de stad leefbaar te houden. Na werktijd is Vermaat puzzelfanaat geworden; Jan van Haasteren is zijn favoriet: “Zijn puzzels zitten vol details en grapjes, zoals sinterklaas die in elke puzzel te vinden is.” Hij draait zijn hand niet om voor duizend stukjes en van elke puzzel die hij af heeft wordt een foto naar puzzelvrienden gestuurd. Stephan Mulder van The Readshop kent de verslaving: “Er zijn online puzzelclubjes actief en ik heb zelfs aan een klant een puzzel van 36.000 stukjes verkocht!” Een tip van Wouter: eerst alle randen leggen en stukjes op kleur bij elkaar zoeken. Van de vijfhonderd IJsselsteinpuzzels, met daarop herkenbare details uit de stad - van monumenten tot voetbalclubs - gevat in een gezellig kroeginterieur, zijn nog enkele exemplaren te koop voor 19,95 euro per stuk. Online te bestellen via www.boekhandellogica.nl of mail: ijsselstein@readshop.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Werkgroep Dementievriendelijk IJsselstein zoekt trainers Nieuws 28 mrt, 07:09
Afbeelding
Jong en oud hebben veel plezier met het maken van paasstukjes Nieuws 27 mrt, 18:17
Afbeelding
Komst en vertrek spelers Montfoort SV'19 Nieuws 27 mrt, 16:41
• Carla Post wilde een speeltuin voor álle kinderen.
Tien jaar speeltuin Kloosterplantsoen Nieuws 27 mrt, 08:54
Afbeelding
RMN: gewijzigde dienstverlening rondom Pasen Nieuws 27 mrt, 08:38
Afbeelding
Keukenbrand aan Lanceerplaats in IJsselstein 112 26 mrt, 21:03
• Gijs (l) en Bram hopen veel geld op te halen voor KiKa.
Broers doen halve triathlon voor KiKa Nieuws 26 mrt, 07:10
Afbeelding
Cheque voor 17e eeuws schilderijtje van vroegere burgemeester Montfoort Nieuws 25 mrt, 17:10